Πώς αντιμετωπίζουμε πέντε μικρά καθημερινά προβλήματα του προσώπου μας

Πώς αντιμετωπίζουμε πέντε μικρά καθημερινά προβλήματα του προσώπου μας

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε πέντε από τα πιο συχνά, μικρά καθημερινά προβλήματα που ενδεχομένως να ταλαιπωρήσει το πρόσωπό μας, αλλά και τους καλύτερους, δυνατούς τρόπους για να απαλλαχθούμε από αυτά!

Το πρόσωπο είναι ένα από τα λίγα σημεία πάνω στο σώμα μας το οποίο μένει εκτεθειμένο καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Κοινώς, τα μικρά, καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε εύκολα.

Η επιδερμίδα μας επιβαρύνεται από τη σκόνη και τους ρύπους του περιβάλλοντος, αλλά και από το άγχος της καθημερινότητας, την κούραση και την κακή διατροφή, και την κληρονομικότητα, έτσι ώστε να προκαλέσουν μια μικρή έξαρση ακμής. Εκτός της ακμής όμως, υπάρχουν και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το πρόσωπο μας και πολλές φορές είναι επίπονα ή επηρεάζουν την εξωτερική μας εμφάνιση. Αποτέλεσμα αυτών μπορεί να είναι η εμφάνιση κάποιας άφθας, ο επιχείλιος έρπης, οι σακούλες κάτω από τα μάτια και διάφορα ακόμη, που δείχνουν να εμφανίζονται ακριβώς τη στιγμή που δεν το περιμένουμε.

Δες περισσότερα στο onmed.gr