Glittery Makeup Looks: Η Pat McGrath πήγε το trend στο επόμενο επίπεδο!

Βιβή Αγγελάκη
Glittery Makeup Looks: Η Pat McGrath πήγε το trend στο επόμενο επίπεδο!

Τα πιο εντυπωσιακά looks από το fashion show του οίκου Maison Margiela

Ο θρύλος του μακιγιάζ, Pat McGrath, ξαναέκανε το «glitter» θαύμα του! Από τα runways και τις φωτογραφίσεις μέχρι και τα πιο καθημερινά looks, η Pat είναι ο άνθρωπος που το τελευταίο διάστημα- και μέσα από τα προϊόντα του (το Lust 004 από τα Pat McGrath Labs)- έχει μεταδώσει σε όλη τη beauty σφαίρα τη λατρεία του glitter μακιγιάζ φτάνοντας στα όρια μανίας. (Και η αλήθεια είναι πως ποτέ ξανά δεν είδαμε τόσα πολλά glitter lips σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα).

GettyImages 544407018

Αυτή τη φορά, η makeup artist, πήγε το makeup trend που ξεκίνησε ένα βήμα πιο κάτω... Στο fashion show του οίκου Maison Margiela, τα μοντέλα εκτός από τα signature glittery lips –θυμήσου τα sparkling red glitter lips στο fashion show του οίκου Versace- έβαλε glitter και σε άλλα σημεία του προσώπου των μοντέλων (όπως στα φρύδια) ενώ εκτός από το κόκκινο χρησιμοποίησε και άλλες τέσσερις glittery αποχρώσεις (γαλαζοπράσινο, σκούρο μπλε, frosty ανοιχτό μπλε και ασήμι).

MTQxODM2NjQ1MTExNDQwOTA0
maison margiela3 glamour 28sep16 getty b
MTQxODM2NjQ1MzgwMjA0MDQw


Εξίσου εντυπωσιακά ήταν και τα δύο sparkly eye looks που δημιούργησε στα μοντέλα του οίκου...


Σίγουρα το glitter makeup look δεν είναι κάτι που μπορείς να φορέσεις αύριο στο γραφείο και να περάσεις απαρατήρητη... όμως σίγουρα είναι από τα πιο εντυπωσιακά makeup looks που έχουμε δει τελευταία!