Γιατί το makeup trend που κυριάρχησε στα φετινά SAG Awards θα γίνει το αγαπημένο σου;

Βιβή Αγγελάκη
Γιατί το makeup trend που κυριάρχησε στα φετινά SAG Awards θα γίνει το αγαπημένο σου;

Ποιο είναι και ποιες διάσημες κυρίες το προτίμησαν;

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε ολοένα και περισσότερες διάσημες κυρίες να το προτιμούν στο red carpet μακιγιάζ τους, με αποτελέσματα άκρως κολακευτικά, σε σημείο που να θέλουμε να αντιγράψουμε το look τους. Το monochromatic make up είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2017 και από τις πιο «πρακτικές» τεχνικές στο μακιγιάζ, μιας και σε βγάζει από τη δύσκολη θέση να επιλέξεις διαφορετικές αποχρώσεις για τα μάτια, τα χείλη, ακόμη και τα ζυγωματικά σου.

Στην ουσία, είναι αυτή η τεχνική που θέλει συνδυάζεις την ίδια απόχρωση (ή αποχρώσεις από την ίδια χρωματική οικογένεια) στα μάτια, τα χείλη και τα ζυγωματικά με αυτή που έχεις στο φόρεμά σου. «Το να μπορείς να συνδυάζεις τα χρώματα στο μακιγιάζ σου, το κάνει να φαίνεται πιο ολοκληρωμένο» αναφέρει η celebrity makeup artist Patrick Ta.

Μετά λοιπόν, τις εμφανίσεις των Emily Ratajkowski και Olivia Culpo, που είδαμε να υιοθετούν το monochromatic make up στη φετινή απονομή των Χρυσών Σφαιρών, σειρά είχαν οι stars που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των SAG Awards.

golden globes 2017

Η Sophia Bush με το έντονο φούξια smoky eye look, η Taylor Schilling και η Taryn Manning με τα red wine lips και η Sophie Turner με το κατακόκκινο- στην ίδια απόχρωση με το φόρεμα- κραγιόν της είναι μόνο μερικές από αυτές που ξεχωρίσαμε!

2.sag.monochromatic
1.sag.monochromatic
4.sag.monochromatic
3.sag.monochromatic