6 beauty trends που είναι «hot» αυτή την Άνοιξη, σύμφωνα με το Pinterest!

Βιβή Αγγελάκη
6 beauty trends που είναι «hot» αυτή την Άνοιξη, σύμφωνα με το Pinterest!

Ποια beauty trends αναζητούν περισσότερο τα κορίτσια στο Pinterest αυτή τη σεζόν;

 

Η Άνοιξη μπήκε (ή τουλάχιστον μπαίνει σε λίγες μέρες και επισήμως) και το Pinterest αποφάνθηκε για τα beauty trends που θα κυριαρχήσουν τη νέα σεζόν, με βάση πάντα τις αναζητήσεις που κάνουμε όλες εμείς παράλληλα με εκατομμύρια κορίτσια σε όλο τον κόσμο.

Το Pinterest "μίλησε", λοιπόν:

1. Απαλό μωβ

5dc792c1b07fdade69b02f36fb589f71


Σύμφωνα με Pinterest, το ανοιχτό μωβ είναι το νέο ροζ στο μακιγιάζ μας. Στην πιο ματ και πιο σκούρα εκδοχή του rose gold, το απαλό- ανοιχτό μωβ είναι η απόχρωση που μπορείς να φορέσεις από τα μάτια ( να κάνεις ένα τέλειο smoky eye) μέχρι και τα χείλη σου χαρίζοντας ένα πιο ζεστό, λαμπερό τόνο στο μακιγιάζ σου.


2. Μπλε Κραγιόν

100316 Olivia Palermo Dior LEAD

Αν το καλοσκεφτείς τον τελευταίο καιρό κάθε νέα συλλογή μακιγιάζ που κυκλοφορεί με κραγιόν περιλαμβάνει και μια απόχρωση του μπλε, είτε πρόκειται για μία ανοιχτή γαλάζια απόχρωση, είτε για μία πιο βαθιά μπλε. Κι αν ανήκεις στο club των τολμηρών, γιατί να μην πειραματιστείς με κάτι διαφορετικό στο look σου. Εξάλλου κατά καιρούς έχουμε δει πολλές fashion και beauty influencers να το δοκιμάζουν (βλέπε Olivia Palermo).


3. Ενυδατική με χρώμα για φυσική κάλυψη

ihfcsd


Το έχουμε πει πολλές φορές: Λατρεύουμε τα multi-tasking προϊόντα που μπορούν να δώσουν τη «μαγική» λύση στο beauty look μας. Ένα από αυτά η tinted ενυδατικές (ενυδατικές κρέμες με χρώμα) που χαρίζουν ενυδάτωση και φυσική κάλυψη. Παρόλο που δεν είναι νέο trend, το τελευταίο διάστημα οι αναζητήσεις στο Pinterest έχουν αυξηθεί σημαντικά.


4. Η απόχρωση της Άνοιξης στα νύχια

a895a42db5dfce1ab6b18e54ae62b127


Το απαλό- ανοιχτό μωβ κυριαρχεί μετά το μακιγιάζ κυριαρχεί και στα νύχια μας! Σύμφωνα με το Pinterest, οι αναζητήσεις για μανικιούρ σε μία ανοιχτή- απαλή μωβ απόχρωση αυξήθηκαν κατά 170% εκτοπίζοντας trends όπως τις neon ή pastel αποχρώσεις.


5. Bronze μακιγιάζ

7db92c24858e26e72ef1cdef6c2843d7


Η άνοιξη είναι η εποχή πριν το καλοκαίρι και η ανάγκη για bronze επιδερμίδα είναι πιο έντονη από ποτέ. Και κάπως έτσι, οι αναζητήσεις για bronze, πιο χάλκινες και shimmery αποχρώσεις αυξήθηκαν κατακόρυφα.


6. Καφέ Κραγιόν

183b5ea956b039ca49673d7a392a9d77


Τα 90’s επέστρεψαν και το καφέ κραγιόν διεκδικεί ίσως μία θέση στο νεσεσέρ μας! Τι λες, θα επιτρέψεις αυτή την είσοδο;