Confetti Hair: Το νέο trend στα μαλλιά που έρχεται να αντικαταστήσει τα rainbow hair

Confetti Hair: Το νέο trend στα μαλλιά που έρχεται να αντικαταστήσει τα rainbow hair

Πριν από ενάμιση μήνα περίπου γνωρίσαμε τα Unicorn Frappuccino hair, το trend στα μαλλιά, το οποίο είναι εμπνευσμένο ξεκάθαρα από τον καφέ που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό γνωστή εταιρεία.

Η αλήθεια είναι, πως όσο δελεαστικός και αν μας φάνηκε αυτός ο καφές, επειδή βρισκόμαστε σε φάση διατροφής και γενικότερα σε μία κατάσταση bikini body δεν θα το δοκιμάζαμε και θα προτιμούσαμε σίγουρα να το κάνουμε στα μαλλιά μας. Και μετά τα unicorn hair τι;

Πίστευες ότι δεν θα μπορούσε να βγει κάτι πιο extreme από αυτό; Εάν ναι, έκανε λάθος μεγάλο γιατί μόλις «προσγειώθηκε» ένα νέο hair trend, το οποίο ονομάζεται confetti hair και σίγουρα θα σε μαγέψει. Το νέο αυτό trend είναι η πιο πρόσφατη τάση στα μαλλιά, που θα κάνει το κεφάλι σου να μοιάζει με πάρτι.

Κάνεις στα μαλλιά σου μικρές λεπτομέρειες στα χρώματα του ουράνιου τόξου για να δημιουργήσεις μια μαγευτική οπτική ψευδαίσθηση την οποία δεν θα θες να αλλάξεις με τίποτα. Η διαφορά του με το rainbow trend είναι πως εδώ τα χρώματα είναι πιο pal ή ξεθωριασμένα για να το πούμε καλύτερα.

Έχεις σίγουρα δει πως είναι τα κομφετί που χρησιμοποιούμε στα πάρτι; Ε, σκέψου αυτό το αποτέλεσμα στα μαλλιά σου. Δεν έχεις ξετρελαθεί ήδη; Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά αν τα confetti hair έχουν λιγότερες θερμίδες από τα unicorn Frappuccino τα θέλουμε σίγουρα, τώρα που καλοκαιριάζει!