12 τρόποι να φορέσεις τη μπαντάνα στα μαλλιά σου αυτό το Καλοκαίρι!

Βιβή Αγγελάκη
12 τρόποι να φορέσεις τη μπαντάνα στα μαλλιά σου αυτό το Καλοκαίρι!

Δώσε ένα πιο νεανικό, ανάλαφρο και super girly ύφος στο καλοκαιρινό look σου!

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν και η θερμοκρασία ανεβαίνει. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πώς πιάνουμε τα μαλλιά μας ψηλά- γενικά τα απομακρύνουμε από το πρόσωπο ή το λαιμό μας- και επενδύουμε (εδώ "κολλούν" οι εκπτώσεις) σε «έξυπνα» αξεσουάρ, που θα μας κάνουν να ξεφύγουμε από το κλασικό ponytail ή τον κότσο. Και κάπως έτσι, η μπαντάνα μπαίνει στη wish list με τις καλοκαιρινές αγορές μας!

Το απόλυτο ‘90s hair trend επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, και εκτός από μία πολύ πρακτική λύση κατά του φριζαρίσματος, αποτελεί μία stylish ιδέα για τα μαλλιά μας όλες τις ώρες της ημέρας: Από το πρωί στο γραφείο (διάλεξε να φορέσεις τη μπαντάνα στο χαμηλά ponytail σου) μέχρι και στην απογευματινή- βραδινή βόλτα μας. Το βασικότερο; Θα δώσει ένα πιο ανάλαφρο, καλοκαιρινό και νεανικό ύφος σε ολόκληρη την εμφάνισή μας.

ee2b3de9db733ec0b4f4a44c824415c1

Στην παρακάτω gallery, θα δεις, λοιπόν, 12 τέλειους τρόπους να συνδυάσεις τη μπαντάνα με διαφορετικά χτενίσματα στα μαλλιά σου. Μην ξεχνάς, επίσης, πως μπορείς να υιοθετήσεις τη μπαντάνα εκτός από τα μαλλιά και στο υπολοιπό look σου.

db2d2980b85bbc3dd11af0dc4e1d1874