Τα nude κραγιόν που πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ σου!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Τα nude κραγιόν που πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ σου!

Εσύ πόσα nude κραγιόν έχεις στη συλλογή σου; Το ξέρω ότι ποτέ δε σου είναι αρκετά! Δες ότι πιο καινούργιο για να την εμπλουτίσεις.

Τα nude χρώματα στα χείλη δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα! Είναι θηλυκά, σέξι και εκφράζουν μία κομψότητα και υπεροχή που δύσκολα θα κατάφερνε και το πιο δύσκολο μακιγιάζ. Είναι ιδανικά για να υποστηρίξετε πρωινά και βραδικά looks, ενώ η αναζήτηση για το κατάλληλο nude κραγιόν αποτελεί για τις περισσότερες διαδικασία...εθιστική!

Για να πετύχεις όμως ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα θα πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips:

1. Κάντε 3-4 φορές την εβδομάδα απολέπιση και καθημερινά φρόντισε να τα ενυδατώνεις με ένα lip balm. Έτσι, τα χείλη θα παραμένουν λεία και ζουμερά όλη τη διάρκεια της ημέρας, είτε επιλέξεις ματ κραγιόν είτε glossy.

2. Δες τι ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σου. Οι ανοιχτόχρωμες προσαρμόζονται καλύτερα στα παστέλ ροζ, ροδακινί ή και μπεζ. Οι σταρένιες επιλέξτε πιο γήινα nude χρώματα.

61c4d8c39062c7fa80580126af4a7498

3. Προσοχή! Οι γυναίκες με μελαψή επιδερμίδα έχουν συνήθως και πιο σκούρα χείλη. Άπλωσε λίγο concealer στα χείλη για να δημιουργηθεί μια ουδέτερη βάση και στη συνέχεια περάστε το nude κραγιόν.

4. Σχημάτισε πρώτα το περίγραμμα με ένα nude μολύβι χειλιών και έπειτα γέμισε το εσωτερικό τους, ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο.

5. Για πιο ζουμερά χείλη εφάρμοσε ένα διάφανο ή nude lip gloss, πάνω από το κραγιόν.

17d84140d3446e453ef5ff6471e6e54f