7 ρουζ νέας γεννιάς που δε μοιάζουν με τα συνηθισμένα!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
7 ρουζ νέας γεννιάς που δε μοιάζουν με τα συνηθισμένα!

Και γιατί αξίζει να τα δοκιμάσεις

Οι "παραδοσιακές συνθέσεις" ρουζ (σε μορφή compact) δίνουν τη θέση τους σε πρωτοποριακές φόρμουλες που φημίζονται για την λειτουργικότητά τους αλλά και τα υπέροχα χρώματα που παραμένουν αναλλοίωτα στα μάγουλά σου όλη μέρα! Σε μορφή stick, υγρή ή cushion, αυτά είναι τα πιο πρακτικά ρουζ για τις πολυάσχολες γυναίκες. Ανακάλυψε κάθε κατηγορία και τρέξε στο πλησιέστερο κατάστημα καλλυντικών... θα με θυμηθείς!

BlushArmani

Blushing Fabric του Giorgio Armani

Η κρεμώδης υφή του απλώνεται ομοιόμορφα με κυκλικές κινήσεις χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου. Μάλιστα όσο περισσότερο κάνεις αυτή τη διαδικασία τόσο πιο απαλή γίνεται η απόχρωση. Παρ' όλα αυτά φρόντισε να μη βάλεις εξαρχής μεγάλη ποσότητα . Είναι προτιμότερο να το προσθέτεις σιγά σιγά αν χρειαστεί, τσεκάροντας προσεκτικά κάθε φορά το αποτέλεσμα ώστε να αποφεύγονται οι υπερβολές.

benetint

Benetint της Benefit (στα Sephora)

Παρατηρώντας κανείς το συγκεκριμένο προϊόν με την πρώτη μάτια νομίζει πως πρόκειται για κάποιο βερνίκι νυχιών. Στην πραγματικότητα η πρωτότυπη αυτή συσκευασία περιέχει μια σύνθεση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ρουζ, λιπ γλος ή και τα δύο! Όσον αφορά την πρώτη χρήση του φρόντισε να το εφαρμόζεις στα ζυγωματικά με το μαλακό πινελάκι και τη βοήθεια των δαχτύλων. Άπλωσέ το με πολύ γρήγορες κινήσεις γιατί αν στεγνώσει δεν είναι εύκολο να το διορθώσεις.

Στην ίδια λογική θα βρεις και άλλα δύο προιόντα τα οποία έχουν διπλή χρήση. Εξυπηρετούν όχι μόνο ως ρουζ αλλά και ως κραγιόν.

body shop blush

Lip & Cheek Stain, The Body Shop

Η γνωστή λονδρέζικη αλυσίδα έχει δημιουργήσει ένα έξυπνο προϊόν 2 σε 1 που δίνει δροσιά σε μάγουλα και χείλη. Ακόμα και αν η μορφή του μοιάζει με λιπ γκλος στην πραγματικότητα εξυπηρετεί διπλά φρεσκάροντας κάθε στιγμή της ημέρας το μακιγιάζ.

031214 ysl kiss and blush 594 copy

Baydoll Kiss & Blush του Yves Saint Laurent

Ένα νέο προϊόν διπλής χρήσης, με παιχνιδιάρικη κίνηση. Απαλό, ματ και φωτεινό τελείωμα για να το απλώνεις στα χείλη και τα μάγουλα.

max factor blush

Miracle Touch Creamy Blush της Max Factor

Το κρεμώδες ρουζ που προτείνει η Max Factor περιέχει ειδικά συστατικά τα οποία δρουν υπέρ της διατήρησης του χρώματος για περισσότερη ώρα χωρίς να χρειάζεται φρεσκάρισμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα χρώμα, φυσικό, λαμπερό και υγιές.

lancome cushion blush subtil featured

Blush Subtil Cushion της Lancôme

Όλη η ζωντάνια και η φρεσκάδα ενός υγρού blush στην τσάντα σου με την cushion τεχνολογία. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα εμποτισμένο με χρώμα σφουγγαράκι που απελευθερώνει κάθε φορά τη σωστή ποσότητα. Χαρίζει στην επιδερμίδα άμεση αίσθηση δροσιάς και έντονο χρώμα στα μάγουλα. Επιλέξτε την ένταση που επιθυμείτε και εφαρμόστε με το μίνι σφουγγαράκι.

EsteeLauder

Pure Color Blush Stick της Estee Lauder

Ένα προϊόν σε stick μορφή που στόχο έχει να χαρίσει μια ζωηρή αθώα ομορφιά στο πρόσωπο, τονίζοντας χείλη και ζυγωματικά. Γλιστράει πάνω στο δέρμα και στα χείλη και αφήνει μια κρεμώδη αίσθηση που σε συνδυασμό με το υπέροχο χρώμα, το καθιστά το απόλυτο beauty gadget για τις μέρες και τις νύχτες.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ

10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν κάνεις κραγιόν tattoo στα χείλη