18 ιδέες για εντυπωσιακά νυφικά χτενίσματα

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
18 ιδέες για εντυπωσιακά νυφικά χτενίσματα

Τα καλύτερα νυφικά χτενίσματα που είδαμε στο Pinterest, για να πάρεις ιδέες και να καταλήξεις στο πιο εντυπωσιακό για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ντυθείς στα λευκά... Οι ετοιμασίες πολλές και εσύ σαν πρωταγωνίστρια πρέπει να λάμπεις από πάνω μέχρι κάτω! Από την επιλογή του προσκλητήριου, της μπομπονιέρας, του χώρου της εκδήλωσης, μέχρι και του νυφικού, όλα θέλουν ψάξιμο, χρόνο και τις κατάλληλες αποφάσεις. Φυσικά, την ίδια προσεκτική επιλογή πρέπει να κάνεις και για το νυφικό σου χτένισμα. Οι ιδέες πολλές και έτσι προφανώς δυσκολεύεσαι να επιλέξεις το ιδανικό για εσένα... Don't worry! Βe Happy... γιατί εμείς φτιάξαμε ένα φωτογραφικό gallery με όλες τις τάσεις που επικρατούν ώστε να έχεις εκείνη την ημέρα τα πιο τέλεια μαλλιά! Περίτεχνοι κότσοι που αποτελούν διαχρονικό must για κάθε νύφη, πλεξούδες που είναι μεγάλο trend, στολίδια και λουλούδια... Σίγουρα θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Bridal Style Editorial Sunday Times02

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα weekend με φωτογραφίες, σκέψεις και αισθήσεις #nofilter...Ένα weekend με φωτογραφίες, σκέψεις και αισθήσεις #nofilter...