1η Μαρτίου με ανοιξιάτικο μακιγιάζ που θα λατρέψεις τη σεζόν που μόλις ξεκινάει

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
1η Μαρτίου με ανοιξιάτικο μακιγιάζ που θα λατρέψεις τη σεζόν που μόλις ξεκινάει

Φέτος, τα φωτεινά χρώματα στα μάτια θα είναι το δυνατό σημείο της εμφάνισης σου. 

Η συλλογή του Οίκου Dior, Ready-to-Wear, για το Φθινόπωρο /Χειμώνα 2018-2019, παρουσιάστηκε στο Musée Rodin, στο Παρίσι την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018. Στο πνεύμα μιας τολμηρής και χαρακτηριστικής εποχής, ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior, δημιούργησε ένα look που παίζει με πολύχρωμα eyeliner ματιών, συνδυασμένα με διαφορετικά και πολύχρωμα γυαλιά ηλίου που δημιουργήθηκαν ειδικά για την συγκεκριμένη κολεξιόν. Δες ιδέες και υιοθέτησε το πιο "in" μακιγιάζ για τη σεζόν που ξεκινάει.

20180227 VLappartient Dior 9657

Πόνταρε σε μία χρωματιστή γραμμή (ροζ, κόκκινη, μπλε, κίτρινη, πράσινη, γκρι...) χρησιμοποιώντας το Diorshow on Stage Eyeliner για να τονιστούν οι πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

20180227 VLappartient Dior 1202

Ο Peter Philips αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ήθελα να δημιουργήσω ένα αποτέλεσμα στα μάτια που να αναδεικνύει το χρώμα και να παίζει με τις αποχρώσεις των γυαλιών ηλίου της συλλογής», εξηγεί ο Peter Philips. «Σε μια αντανάκλαση των πολύχρωμων διάφανων γυαλιών, χρησιμοποίησα το νέο Diorshow On Stage Liner για να σχεδιάσω μια χρωματιστή γραμμή, στην πάνω και στην κάτω σειρά των βλεφαρίδων. Πράσινο, κίτρινο, κόκκινο, ροζ, μπλε και γκρι - όλα τα χρώματα υπάρχουν. Πρόκειται για ένα μακιγιάζ που λειτουργεί σαν "καμουφλάζ" και γίνεται ένα με κάθε ζευγάρι γυαλιών. Τελείωσα το look τονίζοντας τα φρύδια με το Diorshow Brow Styler και το Diorshow Bold Brow, φροντίζοντας να συνεχίσουν να φαίνονται φυσικά».

20180227 VLappartient Dior 2120

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Throwback στις beauty εμφανίσεις που άφησαν εποχή στα Oscars