Ψάχνεις κραγιόν που να μη βγαίνει ποτέ από το περίγραμμα των χειλιών σου;

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Ψάχνεις κραγιόν που να μη βγαίνει ποτέ από το περίγραμμα των χειλιών σου;

Αν θες κραγιόν που το αποτέλεσμά του να μοιάζει με προσωρινό τατουάζ τότε το βρήκες!

Πέρυσι ο Οίκος Dior έφερε την επανάσταση στην τελετουργία του μακιγιάζ των χειλιών με το Dior Addict Lip Tattoo, το πρώτο κραγιόν με αποτέλεσμα προσωρινού τατουάζ και μια παλέτα από 7 φυσικές αποχρώσεις που κυμαίνονται από το μπεζ στο κόκκινο του βατόμουρου, μέχρι και το κοραλλί.

Φέτος, η συλλογή έχει εμπλουτιστεί με τα Dior Addict Lip Tattoo Color Juice. Η υφή του παραμένει σταθερή και δε μεταφέρεται εκτός του περιγράμματος των χειλιών, ενώ το χρώμα μακράς διάρκειας (10ώρες) – γίνεται ένα με τα χείλη σε λίγα δευτερόλεπτα. (Στα καταστήματα από 16 Απριλίου)

lip tatoo

Κυκλοφορεί σε τέσσερα ζωηρά χρώματα, αναμφισβήτητα απολαυστικά και χυμώδη. Η σύνθεση είναι ίδια, έχοντας προσθέσει μόνο ένα δροσερό άρωμα, εθιστικό σα χυμόφρούτων. Εξακολουθεί να είναι εύκολο και διαισθητικό στην εφαρμογή: απλά τοποθέτησε το στρογγυλό, λοξό, σφουγγαρένιο απλικατέρ στο κέντρο των χειλιών και ακολούθησε το περίγραμμα τους.

DIOR TATTOO

Δες στο gallery που ακολουθεί φωτογραφίες με τα 4 νέα διαφορετικά κραγιόν που μπορείς να επιλέξεις. Είναι σημειωμένα τα ονόματα των αποχρώσεων ώστε να ξέρεις κατευθείαν ποιο θα ζητήσεις στο κατάστημα.