Θέλεις μακριά μαλλιά; Αυτά είναι τα νέα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να τα αποκτήσεις

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Θέλεις μακριά μαλλιά; Αυτά είναι τα νέα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να τα αποκτήσεις

4 ολοκαίνουργιες, επαναστατικές σειρές που θα τα καταφέρουν με τον πιο οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Tα μαλλιά και ιδιαίτερα τα μακριά χρειάζονται ειδική φροντίδα για να είναι και να δείχνουν γερά, λαμπερά και υγιή. Οι 4 ολοκαίνουργιες σειρές προιοόντων που θα δεις παρακάτω θα σου εξασφαλίσουν τα πλούσια, εντυπωσιακά μαλλιά που ονειρεύεσαι.

#1

Με αλόη βέρα, η νέα σειρά HYDRA ALOE Fructis της Garnier, χωρίς σιλικόνη και paraben, ενυδατώνει τα κανονικά και μακριά μαλλιά 2 φορές περισσότερο από ένα κοινό ακατέργαστο aloe vera gel. Προστίθεται στη σειρά προϊόντων στοχευμένης φροντίδας και περιποίησης για τα μαλλιά, της Garnier, εμπνευσμένα από τη δύναμη των σούπερ φρούτων.

bc34ec0d484ca4ab1e290ce81e33958a

#2

Έχεις εύθραυστα, μακριά μαλλιά με λιπαρές ρίζες; Αναγκάζεσαι να τα κόβεις κάθε μήνα γιατί είναι ταλαιπωρημένα; Για όλες εσάς που είστε ερωτευμένες με τα μακριά σας μαλλιά, το Gliss έχει τη λύση με τη νέα σειρά Gliss Supreme Length. Πείτε αντίο στη φθορά και χαρείτε το μήκος στα μαλλιά σας με το νέο Σαμπουάν, Conditioner και Μάσκα από το Gliss! Χάρη στην πρωτοποριακή της φόρμουλα, η οποία περιέχει Micro Repair Lipids και Άρωμα Πεόνιας, αφαιρεί τα υπολείμματα λιπαρότητας από τη ρίζα και επανορθώνει τις κατεστραμμένες άκρες! Επιπλέον, προστατεύει από τη φθορά και προσφέρει απαλότητα, για λιγότερη ψαλίδα έως και 85%.

product v1 x4

#3

Σειρά που περιλαμβάνει: Σαμπουάν Oil-In-Shampoo, μάσκα μαλλιών Oil-In-Cream-Treatment και μαλακτική κρέμα Oil Ultime Argan & Barbary Fig της Schwarzkopf Proffessional. Το μυστικό της;

Οφέλη Ελαίου Argan
Το Έλαιο Argan (Argania Spinosa Kernel Oil) προέρχεται από τους σπόρους του δέντρου Argan, το οποίο ευδοκιμεί κυρίως στο Μαρόκο, και έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες.
Το πολύτιμο αυτό φυσικό έλαιο περιέχει μεγάλη ποσότητα ακόρεστων λιπαρών οξέων που ενισχύουν το φυσικό λιπιδικό προστατευτικό στρώμα της τρίχας, προσφέροντας στα μαλλιά δύναμη αλλά και απαλότητα, ελαστικότητα και λαμπερό φινίρισμα.

Οφέλη Ελαίου Barbary Fig

Το Έλαιο Barbary Fig (Opuntia Ficus-Indica Seed Oil) προέρχεται από τους σπόρους ενός κακτοειδούς φυτού. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε απαραίτητα λιπαρά οξέα που θρέφουν και προσφέρουν εντατική ενυδάτωση ακόμη και στα πιο ξηρά και άτονα μαλλιά. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη E και αντιοξειδωτικά, και συμβάλλει στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες.

Oil Ultime Shampoo

#4

Η νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Elvive Dream Long από τη L’Oreal Paris με επαναστατική, επανορθωτική σύνθεση, η οποία προσφέρει εντατική θρέψη στα μακριά μαλλιά, το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας. Είναι εμπλουτισμένη με φυτική κερατίνη, βιταμίνες και καστορέλαιο, το μυστικό συστατικό για υγιή και μακριά μαλλιά, δημιουργώντας μια απαράμιλλη επανορθωτική σύνθεση η οποία προστατεύει από το σπάσιμο των μαλλιών. Πολύ κοντά στα κύρια φυσικά συστατικά των μαλλιών, η περιεκτικότητά της κερατίνης και φυτικών αμινοξέων, αντισταθμίζει την απώλεια της κερατίνης στα μήκη και τις άκρες, επανορθώνοντας τη φθορά.

elvive dream long

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θες να χάσεις τα κιλά του Πάσχα; Αυτό είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που πρέπει να ξεκινήσειςΘες να χάσεις τα κιλά του Πάσχα; Αυτό είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που πρέπει να ξεκινήσεις