Διαχρονικό μακιγιάζ για το show του Βασίλη Ζούλια

Διαχρονικό μακιγιάζ για το show του Βασίλη Ζούλια

Ψεύτικες βλεφαρίδες, eyeliner, έντονα μαύρα και άψογη επιδερμίδα. Ο τέλειος συνδυασμός.

Στο Fashion Show του Βασίλη Ζούλια για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012, το μακιγιάζ και τα μαλλιά ήταν σημαντικά στοιχεία της τελική εικόνα που ήθελε να αποδώσει ο σχεδιαστής.

Το μακιγιάζ κρατούσε το λευκό, καθαρό, αψεγάδιαστο πρόσωπο που αποτελούσε τον καμβά για τις δημιουργίες του Φρέντυ Καλομπράτσου που επιμελήθηκε και έδωσε τη γραμμή στο μακιγιάζ.

Οι επιρροές που έχει αναφέρει ο Βασίλης Ζούλιας για την κολεξιόν έρχονται από την Grace, τη Jackie, τη Marilyn και σε πολλές άλλες με τελευταία την Amy Winehouse. Το eyeliner, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το show. Έντονο, κομψό και διαχρονικό, έβγαινε στην άκρη του ματιού με μία ανοδική πορεία που σήκωνε το μάτι και έκανε το βλέμμα διαπεραστικό.

Το έντονο μαύρο στο άνω βλέφαρο δεν έλειψε. Γεμίζοντας το καπάκι, αλλά και περνώντας πάνω από αυτό έδωσε την ένταση που ταίριαζε στην περίσταση. Καθαρές γραμμές και γωνίες ήταν χαρακτηριστικά του look, που ολοκληρωνόταν με τις ψεύτικες βλεφαρίδες –ένα trend που έχει γυρίσει φέτος δυναμικά- που χαρακτηρίζουν τις εποχές των ινδαλμάτων του σχεδιαστή.

Τα νύχια μένουν γυμνά στα χρώματα του δέρματος και τα χείλη ντύνονται με απαλούς ρόδινους, φυσικούς τόνους αφήνοντας τα μάτια να πρωταγωνιστήσουν στην πασαρέλα. Συνολικά, το look που δημιουργήθηκε είναι ένα κλασικό, αγαπημένο look που ταιριάζει πολύ και στις ημέρες των γιορτών που έρχονται. Υιοθετήστε το ανεπιφύλακτα.