Gigi Hadid-Kendall Jenner: Είναι και οι δύο πανέμορφες, διάσημες και όλες ζηλεύουν τη φιλία τους

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Η μία ξανθιά...η άλλη μελαχρινή. Δύο από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη παραμένουν οι πιο πιστές κολλητές! Βρήκες ποιές είναι;

Πραγματικά εντυπωσιακές και οι δύο, διάσημες, πανέξυπνες, πανέμορφές, πλούσιες και έξω κάρδια.... Πόσα ακόμα κοσμητικά επίθετα θες για να καταλάβεις για ποιες μιλάμε; Ο λόγος φυσικά για τις Gigi Hadid και Kendall Jenner, που εκτός από το ότι είναι οι αγαπημένες μούσες των μεγαλύτερων σχεδιαστών μόδας, είναι και αγαπημένες μεταξύ τους. Όχι για τα μάτια του κόσμου... αλλά για τον εαυτό τους. Είναι αυτοκόλλητες φίλες και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία ή τρόπο.

GettyImages 626847690

Δύο δροσερά κορίτσια που μεσουρανούν στη βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς, αλλά μεταξύ τους δεν έχουν κανέναν ανταγωνισμό ή κόμπλεξ και καμία αντιπαλότητα. Είναι στην κυριολεξία B.F.F.E και λατρεύουμε να τις βλέπουμε μαζί σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους, καθώς μας θυμίζουν τις δικές μας κολλητές. Δες στο βίντεο που ακολουθεί την αυθεντική φιλία των δύο αυτών κοριτσιών. Σε κάνουν να ζηλεύεις που δεν είσαι και εσύ στην παρέα τους!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα τα είδη αποτρίχωσης για να διαλέξεις την κατάληλη