Παντρεύτηκαν και έγραψαν... ιστορία: Δείτε τους πιο ξακουστούς γάμους όλων των εποχών

Ερμιόνη Σαρρή
Παντρεύτηκαν και έγραψαν... ιστορία: Δείτε τους πιο ξακουστούς γάμους όλων των εποχών

Γάμοι που έμειναν χαραγμένοι στις δημοσιογραφικές στήλες. Μπορεί να μην ήμασταν εκεί να αποθανατίσουμε τις πιο ευτυχισμένες τους στιγμές, αλλά ο χρόνος δε μας άφησε και να τους ξεχάσουμε. Καλεσμένοι, φλας και απρόοπτα έχουν γραφτεί και δύσκολα θα... ξεγραφτούν.

Βασίλισσα Ελισάβετ- Πρίγκιπας Φίλιππος: Ο γάμος που έμεινε στην Ιστορία όχι μόνο της Βρετανίας, αλλά και όλου του κόσμου. Δύο χιλιάδες καλεσμένοι και περίπου άλλα δύο εκατομμύρια συντονισμένοι στα ραδιόφωνα παρακολουθούσαν το γάμο αυτό. Η Ελισάβετ έλαμπε μέσα στο νυφικό της και ο λαός την κατά χειροκρότησε. Το παρασκήνιο, όμως της τελετής, θέλει την τιάρα της να σπάει λίγο πριν από τη μεγάλη εμφάνιση και οι υπεύθυνες να τρέχουν να σώσουν την... καταστροφή. Και μετά εμείς στεναχωριόμαστε για ένα τακούνι.

54c6a22325940 - elle-03-elizabethii-prince-philip-final-xl

John E. Kennedy-Jackie Kennedy: Και αν εσείς κουράζεστε να περιμένετε στην ουρά για να χαιρετίσετε το ζευγάρι έξω από την εκκλησία, σκεφτείτε πώς αισθάνθηκαν οι συγκεκριμένοι νεόνυμφοι που έμειναν ακίνητοι δύο ώρες περίπου και... χαιρετούσαν. Τόσος κόσμος δηλαδή. Όσο για το νυφικό της Jackie, ακόμη και σήμερα πολλές γυναίκες θα έδιναν τα πάντα για να το φορέσουν.

54bc710927cab - elle-kennedy-wedding-h-xl

Πριγκίπισσα Diana- Πρίγκιπας Κάρολος: Πώς θα σας φαινόταν να είχατε στο γάμο σας 750 εκατ. θεατές; Αυτό θα γινόταν αν ήσασταν η Diana και σας είχε κλέψει την καρδιά ο Κάρολος. Μπορεί ο γάμος αυτός να μη είχε το παραμυθένιο τέλος που του άρμοζε, αλλά ακόμη και τώρα αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα όλων των εποχών.

54c6a2252dabb - elle-08-princesdi-prince-charles-final-xl

Διαβάστε ακόμα:

Μα πόσο τυχερές! Τα πιο ακριβά δαχτυλίδια αρραβώνων που έχουν φορέσει οι διάσημες κυρίες