Να πάω στο γάμο του πρώην μου ή όχι;

Ερμιόνη Σαρρή
Να πάω στο γάμο του πρώην μου ή όχι;

Η αναγνώστριά μας βρίσκεται σε δίλημμα και της δίνουμε τη δική μας απάντηση

Αγαπητό Queen.gr,

Μόλις παρέλαβα το προσκλητήριο ενός πρώην συντρόφου μου και είμαι σε μεγάλο δίλημμα. Παντρεύεται φέτος το καλοκαίρι στην Αθήνα αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να πάω. Η σχέση μας έχει τελειώσει εδώ και περίπου 7-8 χρόνια αλλά διατηρούμε άριστες σχέσεις. Ήμασταν μαζί περίπου 1,5 χρόνο και χωρίσαμε πολύ φιλικά. Τώρα είμαι και εγώ δεσμευμένη και ετοιμάζομαι να παντρευτώ. Μήπως όμως δεν πρέπει να πάω;

Θα με βοηθούσατε πολύ αν μου λέγατε τη γνώμη σας!

Ευχαριστώ

Ράνια

Αγαπητή μας Ράνια,

Να ξέρεις πως το email σου μας έβαλε σε πολλές σκέψεις και προβληματιστήκαμε αρκετά. Από ότι καταλαβαίνουμε δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ σας αφού σου έστειλε και προσκλητήριο. Δε μας είπες όμως τι σχέσεις διατηρείς με τη μέλλουσα σύζυγό του και ποια η γνώμη του νυν συντρόφου σου για αυτό το γεγονός. Αν και εκείνος δεν έχει πρόβλημα και είναι πρόθυμος να σε συνοδεύσει, ποιος ο λόγος να απουσιάσεις; Αν πάλι πιστεύεις πως η μέλλουσα σύζυγός του είναι κάπως αποστασιοποιημένη ή ότι ο σύντροφός σου δεν είναι θετικός στο να πάτε σε αυτό το γάμο, τότε καλύτερα να μείνεις σπίτι.

Εμείς όντως πιστεύουμε πως μερικά πρώην ζευγάρια μπορούν να γίνουν πολλοί καλοί φίλοι στο μέλλον και να μην υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους. Έχει συμβεί και σε εμάς!

Διάβασε ακόμα:

Η απόλυτη χλιδή: Όλα όσα συνέβησαν στο γάμο που κόστισε 1 δισεκατομμύριο δολάρια!