Παντρεύεται η κολλητή σου; Αυτά είναι μερικά από τα δώρα που θα λατρέψει

Ερμιόνη Σαρρή
Παντρεύεται η κολλητή σου; Αυτά είναι μερικά από τα δώρα που θα λατρέψει

Κάνε της μία special έκπληξη, πριν από την ημέρα του γάμου της

Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας των γάμων και αν πλησιάζεις τα 30, σίγουρα κάποια φίλη/ κολλητή ετοιμάζεται να βάλει το νυφικό της. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να της έκανες ένα πιο προσωπικό δώρο, πιο γυναικείο την τελευταία εβδομάδα των προετοιμασιών; Κάτι για να την κάνεις να αισθανθεί πιο άνετα, λίγες ώρες πριν το μεγάλο γεγονός. Δες το σαν αποχαιρετιστήριο της single ζωής σας.

-Μάσκα ύπνου: Η νύφη πρέπει να λάμπει τη μεγάλη αυτή ημέρα, οπότε μία μάσκα ύπνου θα τη βοηθήσει να κοιμηθεί καλύτερα και πιο ποιοτικά. Ούτε φως, ούτε τίποτα δε θα σταθεί εμπόδιο στην ''φρεσκάδα'' της.

334b7f859fa22fd58dca2f9a3bb74a9c

-Μασάζ: Κλείσε ένα οικονομικό πακέτο χαλάρωσης και για τις δυο σας και περάστε ένα πολύ girly απόγευμα πριν γίνει η Κυρία του Κυρίου.

- Το άλμπουμ των singles: Μάζεψε μερικές από τις πιο ωραίες σας φωτογραφίες και χάρισέ της ένα από τα πιο συγκινητικά δώρα. Στην τελευταία σελίδα μπορείς να τοποθετήσεις μία φωτογραφία με το μέλλοντα σύζυγό της και να γράψεις το δικό σου μήνυμα (π.χ στην παραδίδω και να ξέρεις πως θα μου λείψει).

- Πιτζάμες και παντόφλες: Εδώ δώσε προσοχή. Το τελευταίο βράδυ η νύφη θα θέλει (φανταζόμαστε) να ξεκουραστεί οπότε αγόρασέ της άνετες πιτζάμες (ναι, από αυτές που όταν τις φοράς κρέμονται ακόμα και τα μανίκια) και ακόμα πιο άνετες παντόφλες. Δώσε της ραντεβού στο σπίτι. σου και κάπως έτσι θυμηθείτε τα παλιά, τις νύχτες που κοιμόταν η μία στο σπίτι της άλλης.

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232099