Οι απρόσκλητοι! / Wedding Crushers α λα Ελληνικά!

Ερμιόνη Σαρρή
Οι απρόσκλητοι! / Wedding Crushers α λα Ελληνικά!

Την προηγούμενη Κυριακή παντρέψαμε ένα πολύ αγαπημένο μας ζευγάρι! Και λέω παντρέψαμε επειδή ήμασταν όλοι εκεί, σύσσωμοι - και με πολλή αγάπη παρακολουθήσαμε το μυστήριο «λούζοντας» με άφθονο ρύζι τους φίλους μας! Ήμασταν όλοι εκεί και με το παραπάνω...

Ξαφνικά απρόσκλητοι (αλλά ωραίοι), τρεις περίεργοι τύποι κατέφθασαν στην εκκλησία κρατώντας ένα μεγάλο πακέτο. Φορούσαν γυαλιά και παπιγιόν (ακόμα και η κοπέλα). Κανείς δεν τους ήξερε. Ήταν άνετοι και χαμογελαστοί. Ανέβηκαν τα σκαλιά και άφησαν το πακέτο δίνοντας τις ευχές τους για το ζευγάρι.

Μα ποιοι είναι;

Έκατσαν σε όλο το μυστήριο και χειροκρότησαν θερμά το ζευγάρι όταν έβγαινε από την εκκλησία. Μετά μπήκαν σε ένα μαύρο βαν και εξαφανίστηκαν.

Το μυστήριο λύθηκε όταν ανοίχτηκαν τα δώρα!

Οι τύποι φυσικά και δεν ήταν στη λίστα των καλεσμένων... Οι μοναδικοί αυτοί weddingcrushersήταν απεσταλμένοι του Λουμίδη Παπαγάλου που επέλεξε τυχαία κάποια ζευγάρια και τους έκανε τη πιο μεγάλη και άκρως πρωτότυπη έκπληξη!

loumidis 1

Γιατί κάθε νέα αρχή και ξεκίνημα, χρειάζεται σωστές βάσεις! Ο Λουμίδης Παπαγάλος αποφάσισε να δώσει τις σωστές βάσεις στη γεύση, σε νέα ζευγάρια που ένωσαν τις ζωές τους, κάνοντάς τους μία μοναδική έκπληξη, με ένα υπέροχο δώρο γάμου μια μηχανή Beko, συλλεκτικά φλιτζάνια και συσκευασίες καφέ!

Έκαστος στο είδος του... και ο Λουμίδης Παπαγάλος στις εκπλήξεις του!

Spons by Loumidis Papagalos