Παντρεύεσαι μέσα στο 2017; 7 trends που πρέπει να αποφύγεις οπωσδήποτε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Παντρεύεσαι μέσα στο 2017; 7 trends που πρέπει να αποφύγεις οπωσδήποτε

Δεν ανήκουν πια στη νέα χρονιά

Εδώ και τρεις ημέρες διανύουμε και επίσημα το νέο έτος, το οποίο έχει έρθει πολλά υποσχόμενο. Μπορεί το 2016 να μην ήταν αυτό ακριβώς που περιμέναμε, ωστόσο η νέα χρονιά ίσως έχει αυτό το κάτι που θα μας κάνει να μην θέλουμε να την αποχωριστούμε.

Στη νέα αυτή χρονιά μάλιστα έχουν ήδη κανονιστεί και αρκετοί γάμοι. Ελπίζουμε να είναι κυρίως τυχεροί και έπειτα πολλοί ευτυχισμένοι. Εάν εσύ που διαβάζεις αυτό το κείμενο ανήκεις σε αυτή την ομάδα ανθρώπων και έχεις ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες σου, παρακάτω θα διαβάσεις 7 trends που έχουν πια παλιώσει και πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις.

#1. Μην ονομάσεις τα ποτά του πάρτυ σου
Τι εννοούμε; Πολλά ζευγάρια τα τελευταία χρόνια συνηθίζουν να δίνουν το όνομα τους στα ποτά και στα κοκτέιλ που ακολουθούν στο πάρτυ του γάμου. Φέτος όμως, όχι. Μην υποπέσεις σε αυτό το σφάλμα. Προτίμησε να σερβίρεις ποτά ή κοκτέιλ που να είναι εποχιακά, με φρέσκα φρούτα κ.ο.κ.

#2. Μη βάλεις το σόι σου να μαγειρέψει
Ξέρουμε τα σπιτικά και τα μαμαδίστικα φαγητά είναι πάντα τα καλύτερα και τα πιο γευστικά. Αν όμως έχεις αρκετό χρόνο μέχρι τον γάμο, μπορείς να ψάξεις εξονυχιστικά και να βρεις το καλύτερο catering, που θα κάνει το πιο τέλειο και νόστιμο μαμαδίστικο φαγητό.

da2c27028e44aa42e288b741fdd3d1a9

#3. Ένας boho-γάμος
Όχι, όχι και πάλι όχι. Η ομορφιά στις μέρες μας τείνει να γίνει μία λέξη ταμπού. Υπάρχουν πολλά πιο ωραία «θέματα» να σκεφτείς για τον γάμο σου από το να δέσεις τις χαρτοπετσέτες με σπάγκο, να τρέχετε στα βουνά, εκείνος να φοράει sneaker και εσύ καουμπόϊκες μπότες. Σκέψου κάτι άλλο καλύτερα.

#4. Μην βάλεις γιρλάντες στα τραπέζια
Αυτό κι αν είναι παλιομοδίτικο. Τι γιρλάντες και πράσινα άλογα; Χριστούγεννα θα παντρευτείς; Αλλά και εκείνη την εποχή να είναι μπορείς να διακοσμήσεις τέλεια τα τραπέζια και τον χώρο σου με μαυροπίνακα. Θυμάσαι; Σου είχαμε αναφέρει αναλυτικά πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον μαυροπίνακα στη διακόσμηση του γάμου σου εδώ.

#5. Το αυτοκίνητο τσίρκο
Συγγνώμη που σε πληγώνουμε, ξέρουμε πόσο αγαπάς τα λουλούδια, αλλά δεν υπάρχει λόγος το αμάξι που θα σε οδηγήσει στην εκκλησία να έχει πάνω του όλο τον Εθνικό Κήπο, μπορείς με ελάχιστα λουλούδια και απίστευτη φαντασία να φτιάξεις πολύ πιο ωραία πράγματα.

#6. Το άσπρο χρώμα παντού
Ξέρουμε το λευκό είναι όμορφο και κλασσικό, όμως εν έτη 2017 θα ήταν πολύ πιο όμορφο αν ο γάμος είχε τη δική σας υπογραφή και είχε και λίγο χρώμα παραπάνω. Ξεκινώντας από τα ποτά, μέχρι τη διακόσμηση και τα φαγητά. Μπορείς να κάνεις θαύματα.

#7. Τελευταίο και καταϊδρωμένο: Όχι στεφάνι με λουλούδια στα μαλλιά
Ήταν υπέροχο και πολύ όμορφο όταν βγήκε στη μόδα για πρώτη φορά, τη σωστή χρονική στιγμή, όμως μετά από 5 χρόνια, μάλλον ήρθε η ώρα να αποχωρήσει πια. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με τα fashion και τα beauty trends της κάθε σεζόν.

Το Pinterest μπορεί να αποτελέσει τη μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης σου, εάν ετοιμάζεσαι να ντυθείς νυφούλα, οπότε «ξεψάχνισε» το. Και όμως είπαμε, μακριά από αυτά τα trends.