Οργάνωσε το γαμήλιο πάρτι όπως ακριβώς το έχεις ονειρευτεί!

Οργάνωσε το γαμήλιο πάρτι όπως ακριβώς το έχεις ονειρευτεί!

Ποια γυναίκα δεν ονειρεύεται το γάμο από μικρό κορίτσι; Τι γίνεται όμως όταν τελικά φτάνει η ώρα; Κάθε νύφη προετοιμάζει με πολλή χαρά τη μεγάλη της στιγμή, το ξεκίνημά της στη νέα της ζωή και φυσικά τη μεγάλη της γιορτή με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα…

Πώς όμως θα τη μετατρέψεις σε μια αξέχαστη εμπειρία για κάθε έναν από τους καλεσμένους σου;

Σίγουρα μία από τις βασικές έγνοιες κάθε μέλλουσας νύφης είναι να οργανώσει το ιδανικό γαμήλιο πάρτι σε έναν ζεστό χώρο με ονειρεμένη ατμόσφαιρα, όμορφο στολισμό, καλή μουσική και πρωτότυπες γευστικές προτάσεις. Και φυσικά αυτό δημιουργεί άγχος, καθώς δεν είναι εύκολο να βρεις όλο το «πακέτο» και να ικανοποιήσεις τόσο την οικογένειά σου, που θέλει κάτι πιο παραδοσιακό αλλά και τους φίλους σου, που θέλουν να χορέψουν και να πιούν τα… ποτάκια τους!

μ 2

Για να σε βοηθήσουμε κάναμε μια καλή αναζήτηση και ανακαλύψαμε τον χώρο που τα συνδυάζει όλα και θα κάνει τη ζωή σου λίγο πιο… εύκολη! Το εντυπωσιακό νεοκλασικό στην οδό Περικλέους 31 στο Χαλάνδρι, είναι ο πολυχώρος που μεταμορφώνεται για να γίνει αυτό ακριβώς που έχεις φανταστεί! Το boutique εστιατόριο Chefi, με τις επιβλητικές εσωτερικές σάλες, το ατμοσφαιρικό αίθριο και τον καταπράσινο κήπο προσαρμόζεται σε κάθε τύπο εκδήλωσης με μεγάλη ευελιξία! Για να μπορείς να πραγματοποιήσεις τον παραμυθένιο σου γάμο αλλά και αργότερα -με το καλό- τη βάφτιση του μικρού σου!

Κάνε πραγματικότητα κάθε σου σκέψη

Είσαι απαιτητική και θέλεις να γίνονται όλα με τον τρόπο σου; Κανένα πρόβλημα! Στο Chefi μπορείς να κάνεις κάθε σκέψη σου πραγματικότητα και να αποφασίσεις για την παραμικρή λεπτομέρεια, από τη διακόσμηση και το μενού μέχρι τις playlists, τους DJs και τα ποτά. Από την άλλη αν δεν θέλεις να ασχοληθείς καθόλου με τίποτα από τα παραπάνω και προτιμάς να τα βρεις όλα έτοιμα, άσε τους ανθρώπους του να κάνουν τα μαγικά τους. Είναι πάντοτε πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν και να αναλάβουν κάθε εκδήλωση, από τον γάμο σου ή τη βάφτιση του μωρού σου, μέχρι cocktail parties και γενέθλια. Με την πολύχρονη εμπειρία τους δεν έχεις λόγο να ανησυχείς για το αποτέλεσμα. Στο χαμόγελό τους θα βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις για τη δική σου ξεχωριστή μέρα!

Αξίζει να επισκεφτείς το χώρο για να νιώσεις την οικειότητα και τη ζεστασιά του αλλά και να γνωρίσεις τους χαμογελαστούς ανθρώπους του που λένε «ναι» σε ό,τι και να τους ζητήσεις. Στο Chefi τα πάντα είναι δυνατά!

Για μία αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία

Ο καλύτερος όμως λόγος για να το επιλέξεις είναι το εξαιρετικό φαγητό! Ο σεφ Αλέξανδρος Κοσυββάκης μαγειρεύει καθημερινά χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και το... ταλέντο του! Κλασικές αλλά και ανατρεπτικές προτάσεις είναι στη διάθεσή σου για να αποφασίσεις ανάλογα με τις ανάγκες των καλεσμένων σου και να τους ταξιδέψεις σε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία, πέρα από τα συνηθισμένα.

Απογείωσε τη γεύση και τη διάθεσή τους με ένα ατμοσφαιρικό πάρτι στο ζεστό νεοκλασικό του Χαλανδρίου και μετέτρεψε αυτή τη μέρα σε μια μοναδική βραδιά για κάθε έναν ξεχωριστά. Επισκέψου το για να το διαπιστώσεις και σίγουρα θα επιστρέψεις και για κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής σου που θέλεις να γιορτάσεις…

Chefi The Restaurant

31 Perikleous str., 152 32, Halandri
T: 210 681 5774
E: therestaurant@chefi.gr
VISIT OUR NEW WEB SITE: www.chefi.gr