To πιο hot brand νυφικών αυτή τη στιγμή μας αποκαλύπτει το απόλυτο wedding trend της επόμενης σεζόν

To πιο hot brand νυφικών αυτή τη στιγμή μας αποκαλύπτει το απόλυτο wedding trend της επόμενης σεζόν

Αν σκοπεύεις να αγοράσεις νυφικό μέσα στο 2018, πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις αυτό το άρθρο.

GettyImages 632774042
GettyImages 632774086

Αν αναζητάς και εσύ τα νέα, hot ονόματα στον χώρο της μόδας (γενικά) και των νυφικών (ειδικότερα) τότε δεν μπορεί παρά να έχεις καταλάβει τελευταία το buzz που έχει δημιουργηθεί γύρω από το label Galia Lahav από το Ισραήλ. Ο οίκος νυφικών, με πρωτεργάτες τους σχεδιαστές Galia Lahav και Sharon Sever, μετράει ήδη 30 χρόνια προϋπηρεσίας στον χώρο των wedding dresses και προσφάτως έδειξαν και τις δημιουργίες τους για τον επόμενο χειμώνα στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι.

Φορέματα του οίκου, ο οποίος δεν σχεδιάζει αποκλειστικά νυφικά, έχουν φορέσει μέχρι στιγμής stars του βεληνεκούς της Allison Williams και Jennifer Lopez. Aν υπάρχει, λοιπόν, κάποιος καθόλα αρμόδιος να μας ενημερώσει για τις hot τάσεις στα νυφικά φορέματα του επόμενου χρόνου, δεν είναι άλλος από αυτό το brand. Η Galia μίλησε στο fashion site www.whowhatwear.co.uk και αποκάλυψε πως το πιο «ισχυρό trend» για το 2018 δεν είναι άλλο «από τα μανίκια με όγκο.

Όλες θέλουν θεατρικά φορέματα με τονισμένη την μέση και τους γοφούς και υπερβολικά μεγάλα μανίκια που είτε σχηματίζουν τεράστια καμπάνα είτε φουσκώνουν στους ώμους, όπως τα ρούχα της δεκαετίας του 1980». Το «δράμα», λοιπόν, μεταφέρεται στο πάνω μέρος του σώματος και πιο συγκεκριμένα στα χέρια μας... χρήσιμη πληροφορία αν θες να ακολουθείς πιστά τις τάσεις της μόδας και ταυτόχρονα σκοπεύεις να παντρευτείς μέσα στο 2018.