Τελικά μέχρι πότε μπορείς να στείλεις το γαμήλιο δώρο στους νεόνυμφους;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τελικά μέχρι πότε μπορείς να στείλεις το γαμήλιο δώρο στους νεόνυμφους;

Μία έρευνα φωτιά και μία απάντηση που θέλαμε οπωσδήποτε να έχουμε

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να καθυστερήσουμε συνήθως την παράδοση/αποστολή ενός γαμήλιου δώρου. Μερικοί από αυτούς είναι οικονομικοί: δεν έχουν όλοι το διαθέσιμο εισόδημα για να μπορούν να αντέξουν οικονομικά ένα δώρο (ή παραπάνω δώρα -ανά γαμήλια περίοδο-). Ίσως να μην εργάζεσαι ή μπορεί ακόμη να σπουδάζεις. (Μην ανησυχείς, δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία).

Από την άλλη μπορεί απλά να τεμπέλιασες ή να το ξέχασες (ένα μυαλό έχουμε) ή δεν βρήκες την ώρα. Ίσως να είχες πολλά να ασχοληθείς ή δουλεύεις κάπου που ταξιδεύεις ασταμάτητα, ίσως πάλι να έπρεπε να παρευρεθείς σε γάμους και σε όλα τα σχετικά του.

Όπως και να ‘χει σίγουρα θα βρεθείς στο δίλημμα του ότι έχασες την προθεσμία και αν είναι αργά να στείλεις τώρα το δώρο σου. Και κάπου εδώ έρχεται η απάντηση που ζητάς. Ο χρόνος ή η προθεσμία, όπως θέλεις πες το, που έχεις για να στείλεις το γαμήλιο δώρο σου σε περίπτωση που δεν το πήρες την ημέρα του γάμου είναι μέχρι και ένα μήνα μετά τον γάμο, το πολύ δύο, μετά δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.

Σκέψου πως θα ένιωθες εσύ εάν παραλάμβανες ένα δώρο μετά από ένα χρόνο, σίγουρα δεν θα ήταν και ιδιαίτερα όμορφο. Οπότε να θυμάσαι πως έχεις δύο μήνες στη διάθεση σου, εάν το καθυστέρησες!