4 τέλεια φθινοπωρινά tips που θα κάνουν τον γάμο σου αξέχαστο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
4 τέλεια φθινοπωρινά tips που θα κάνουν τον γάμο σου αξέχαστο

Θέλουμε λίγο την προσοχή σου

Για μία γυναίκα (και για μία νύφη) το μόνο που είναι σημαντικό την ημέρα του γάμου της είναι να απολαύσει αυτά που με κόπο έχει προετοιμάσει μήνες πριν και να τα ευχαριστηθεί ως το τέλος. Αυτό φυσικά συνεπάγεται, πως πρέπει να καταπλήξει-ευχαριστήσει και τους παρευρισκόμενους, τους οποίους έχει καλέσει στον γάμο της, γι’ αυτό και πρέπει να κάνει πράγματα τα οποία σίγουρα θα αρέσουν σε όλους και θα τους μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη.

Αν λοιπόν παντρεύεσαι τώρα το φθινόπωρο, σου έχουμε 4 τέλεια tips που θα κάνουν το γάμο σου αξέχαστο!

#1. Φτιάξε ένα δικό σου κοκτέιλ
Αν θέλεις να θυμούνται τον γάμο σου για τα χαρακτηριστικά του και όσα είχες ετοιμάσει, δοκίμασε να φτιάξεις ένα κοκτέιλ, στο οποίο θα δώσεις το όνομα του γάμου σας ή του hashtag που θα έχετε σκεφτεί γι’ αυτόν. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις συστατικά και φρούτα της εποχής όπως το αχλάδι, το σύκο, τα βατόμουρα, το ρόδι και η κανέλα. Το τέλειο ρόφημα θα μεταφέρει τους καλεσμένους σου στο εορταστικό πνεύμα και θα έχουν μία αξέχαστη βραδιά.

#2. Φτιάξε ένα διαφορετικό welcome drink
Αντί να σερβίρεις σαμπάνια ή ανθρακούχο νερό όταν θα φτάνουν οι επισκέπτες σου, προτίμησε να τους δώσεις κάτι τελείως διαφορετικό, όπως ένα ποτήρι ζεστό μηλίτη ας πούμε.

#3. «Ξύπνα» όλες τις αισθήσεις των καλεσμένων σου
Τοποθέτησε μια παλέτα με λουλούδια επάνω σε κάθε τραπέζι ξεχωριστά και πρόσθεσε μέσα σε αυτά άνθη πορτοκαλιάς και ορτανσίας για ακόμη πιο έντονη μυρωδιά.

#4. Βγάλε τα παλιά σου οικογενειακά μαχαιροπίρουνα
Όλες στο σπίτι μας έχουμε μία κασετίνα μεγάλη με τα παλιά χάλκινα μαχαιροπίρουνα της μαμάς. Δεν υπάρχει λοιπόν, κανένας απολύτως λόγος να ανησυχείς για καινούργια σκεύη, αφού μπορείς κάλλιστα να τα πλύνεις, να τα γυαλίσεις και να δώσεις στο τραπέζι του γάμου σου έναν άλλο αέρα.