20 μοναδικές προτάσεις για το candy bar της δεξίωσης του γάμου σου

Ερμιόνη Σαρρή
20 μοναδικές προτάσεις για το candy bar της δεξίωσης του γάμου σου

Πριν από μερικούς μήνες κλήθηκα να παντρέψω μία από τις καλύτερές μου φίλες και έτσι πλέον έχω κάθε δικαίωμα να την αποκαλώ... κουμπάρα. Σαν γνήσια φίλη και κουμπάρα βοήθησα όσο το δυνατόν περισσότερο στις προετοιμασίες του γάμου, προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρούμε το κατάλληλο νυφικό, το θέμα του γάμου, τα προσκλητήρια αλλά και τον στολισμό. Μπορώ και επίσημα να παραδεχτώ πως είναι μία από τις πιο ωραίες εμπειρίες που μπορείς να μοιραστείς με μία φίλη σου. Όσο τρέξιμο και αν έχει όλο αυτό, ένα απόγευμα/βράδυ κάποιου μήνα θα καταλήξετε να είστε... οικογένεια.

Αν είσαι από εκείνες τις κοπέλες που έχουν ξεκινήσει ήδη να οργανώνουν το γάμο τους, οι παρακάτω ιδέες θα σε βοηθήσουν να «στήσεις» το candy bar στον χώρο της δεξίωσης. Αν πάλι είσαι η κουμπάρα της υπόθεσης ή απλά μία φίλη της νύφης ή του γαμπρού, κάνε ένα copy το link και έπειτα το send στους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Σκοπός του candy bar είναι να υποδεχθείς τους φίλους και συγγενείς στον χώρο της δεξίωσης με έναν γλυκό και ''ζαχαρωτό'' τρόπο. Όσο η νύφη και ο γαμπρός βγάζουν φωτογραφίες, οι καλεσμένοι μπορούν να δοκιμάζουν κάποια γλυκά ή ζαχαρωτά, πριν σερβιριστούν το κανονικό γεύμα.

candy bar 13

Στην παρακάτω gallery θα δεις όλες τις «candy προτάσεις».