Ξέχνα το νυφικό: Αυτό είναι το νέο trend που πρέπει να φορέσεις στον γάμο σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ξέχνα το νυφικό: Αυτό είναι το νέο trend που πρέπει να φορέσεις στον γάμο σου

Και δεν φαντάζεσαι πόσο κοστίζει

Εν έτει 2017 τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα πολύ σε όλους τους τομείς, από τη μόδα και την τεχνολογία, μέχρι και το ντύσιμο του γάμου. Και αν μέχρι τώρα πίστευες πως μία στυλάτη νύφη διακρίνεται για το νυφικό που έχει διαλέξει, τότε κάνεις ένα πολύ μεγάλο λάθος.

Πλέον, μπορείς να είσαι «in style» φορώντας ακόμη και το jacket σου στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου. Την προσοχή σου όμως, όχι οποιοδήποτε jacket, αλλά αυτό που δημιούργησε η Sylvia Wong, αποκλειστικά και μόνο για τις νύφες. Ένα μαύρο δερμάτινο jacket που στην πλάτη γράφει «Just Married», είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι εκείνη την ημέρα.

Φέτος το φόρεσαν πάνω από 25 νύφες που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και δεν μπορείς με τίποτα να σκεφτείς πόσο κοστίζει για να το νοικιάσεις για την δική σου μεγάλη μέρα. Μην αγχωθείς, το ποσό είναι πολύ πιο μικρό από αυτό που υπέθεσες και ναι μπορείς να το αντέξεις οικονομικά.

Η Sylvia Wong νοικιάζει το jacket που δημιούργησε στις μέλλουσες νύφες με αντάλλαγμα ένα μπουκάλι κρασί. Και όχι δεν σου κάνουμε πλάκα, δες το βίντεο παρακάτω και θα το ανακαλύψεις και μόνη σου. Όπως δήλωσε η ίδια, δεν ήθελε να το κλείσει στη ντουλάπα να το φάει η σκόνη και ο σκόρος, γι’ αυτό αποφάσισε να το κρατήσει και να το νοικιάζει κάθε βδομάδα για ένα μπουκάλι κρασί. Απίστευτο έτσι;