COOLSCULPTING® – H must θεραπεία για τις νύφες

COOLSCULPTING® – H must θεραπεία για τις νύφες

CoolSculpting® για να φορέσετε το νυφικό των ονείρων σας

 

Έχει υπολογιστεί ότι το 40% των προτάσεων γάμου γίνεται στο διάστημα μεταξύ των χριστουγεννιάτικων εορτών και της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Μήπως λοιπόν βρεθήκατε κι εσείς πρόσφατα αντιμέτωπη με ένα… μονόπετρο; Αν είπατε το μεγάλο «ναι» και ετοιμάζεστε να ντυθείτε στα λευκά, τότε αυτό είναι το καλύτερο διάστημα για μία θεραπεία CoolSculpting®!

CoolSculpting® για να φορέσετε το νυφικό των ονείρων σας

Την ημέρα του γάμου σας θα πρέπει να λάμπετε. Είναι η μέρα που θα έχετε όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σας και θα πρέπει να αισθάνεστε τέλεια μέσα στο νυφικό σας. Μην αφήσετε το τοπικό λίπος να χαλάσει τη διάθεσή σας, ούτε και να περιορίσει τις επιλογές νυφικών. Αν για παράδειγμα ονειρευόσασταν πάντα ένα γοργονέ νυφικό, τότε υπάρχει χρόνος για να σμιλεύσετε τις καμπύλες σας. Ή αν σας άρεσαν πάντα τα στράπλες νυφικά, τότε δεν θα πρέπει να τα αποκλείσετε σκεφτόμενη τα παχάκια πάνω από το σουτιέν ή γύρω από τις μασχάλες.

Με το CoolSculpting® μπορείτε να καταπολεμήσετε το τοπικό λίπος στα μπράτσα, γύρω από τις μασχάλες και το σουτιέν, το στομάχι, την κοιλιά, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα γόνατα, καθώς και το διπλοσάγονο. Με ξεχωριστές κεφαλές για κάθε περιοχή του σώματος, το CoolSculpting® αναρροφά το τοπικό λίπος, το ψύχει στους -11οC και -13οC και προκαλεί τον φυσιολογικό θάνατο των λιποκύτταρων, χαρίζοντας πιο αρμονικές καμπύλες. Αρκεί μία μόνο συνεδρία για να απαλλαγείτε από το τοπικό λίπος και η διαδικασία είναι ανώδυνη και γρήγορη.

Βάλτε το CoolSculpting® στο πρόγραμμα

Γνωρίζετε καλά ότι η διοργάνωση του τέλειου γάμου απαιτεί καλό προγραμματισμό. Το CoolSculpting® θα πρέπει αναμφίβολα να προηγηθεί των επισκέψεων προς ανεύρεση νυφικού. Υπολογίστε ότι τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας θα αρχίσουν να φαίνονται μετά από τρεις βδομάδες και θα ολοκληρωθούν περίπου στους τέσσερις μήνες.

Αν ωστόσο έχετε ήδη επιλέξει το νυφικό σας, τότε θα εκπλαγείτε βλέποντας σε κάθε πρόβα ότι θα σας στρώνει όλο και καλύτερα!

Γιατί οι νύφες αγαπούν το CoolSculpting®

Δεν είναι τυχαίο ότι το CoolSculpting® αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες μη επεμβατικές θεραπείες ομορφιάς των γυναικών που ετοιμάζονται να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με το realself.com, το CoolSculpting® αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά δημοφιλέστερη θεραπεία για τις νύφες, μετά από το botox.

Οι νύφες αγαπούν το CoolSculpting® γιατί είναι η αυθεντική μέθοδος και συσκευή κρυολιπόλυσης που προσφέρει αποτέλεσμα σε μία μόνο συνεδρία. Έτσι, δεν χρειάζεται να χάνουν πολύτιμο χρόνο με επαναληπτικές συνεδρίες, σε μία περίοδο που ο ελεύθερος χρόνος τους είναι ιδιαίτερα περιορισμένος. Επιπλέον, το CoolSculpting® είναι μία μη επεμβατική θεραπεία καταπολέμησης του τοπικού λίπους που επιτρέπει άμεση επιστροφή στις καθημερινές εργασίες, γεγονός που επίσης τους εξοικονομεί χρόνο. Δεν είναι επεμβατική διαδικασία όπως η λιποαναρρόφηση που συνεπάγεται πόνο και μεγάλο διάστημα ανάρρωσης. Μπορείτε να το συμπεριλάβετε στο πρόγραμμα ομορφιάς που είθισται να προηγείται του γάμου και μάλιστα να μοιραστείτε αυτήν την ευχάριστη εμπειρία ανανέωσης μαζί με την… κουμπάρα σας!

CoolSculpting® και για τον γαμπρό, τους κουμπάρους και τα πεθερικά

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ως νύφη θα είστε η πρωταγωνίστρια της βραδιάς. Όμως, δεν είστε η μοναδική που θέλει να δείχνει όμορφη εκείνη την ημέρα. Το ίδιο ισχύει και για το έτερο ήμισύ σας, τους γονείς σας, τους κουμπάρους αλλά και τα πεθερικά σας. Το CoolSculpting® είναι η θεραπεία που μπορεί να βοηθήσει όλους τους πρωταγωνιστές της βραδιάς να αισθανθούν όμορφα μέσα στα κουστούμια και τα φορέματά τους αντίστοιχα. Και ξέρετε τι; Το CoolSculpting® μπορεί να δώσει ένα ακόμα κίνητρο στον γαμπρό να προγραμματίσει το ταξίδι του μέλιτος σε κάποιο εξωτικό νησί!

Dr. Τζερμιάς Χριστόφορος, Δερματολόγος

IQ - Intensive Quality Dermatology

Κολωνάκι: 210 7242600

Μαρούσι: 210 6100900