Ταξίδι στη Μαδρίτη

Ταξίδι στη Μαδρίτη

Μία υπέροχη λευκαντική οδοντόκρεμα στάθηκε αφορμή για να κάνω ένα πολύ όμορφο ταξίδι στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη γενέτειρα της Yotuel, την αυτοκρατορική Μαδρίτη.

Ένα ταξίδι προκειμένου να συμμετάσχω στο International Workshop της Yotuel όπου influencers από όλο τον κόσμο έφτασαν στην Ισπανική πρωτεύουσα για να ζήσουν την εμπειρία της πιο… ευχάριστης λεύκανσης δοντιών που έχει επιτευχθεί ποτέ. Κοινώς ένα ταξίδι business and pleasure!

despina ispania 3

Έχοντας ήδη την εμπειρία της Ισπανικής κουλτούρας μετά από δύο ταξίδια που είχα κάνει στο παρελθόν στη Βαρκελώνη, είχα πάρει μία μικρή γεύση γι’ αυτό που θα ζούσα. Με τη διαφορά ότι η Βαρκελώνη είναι μία παραθαλάσσια πόλη με μοντέρνα κτίρια και έντονη τουριστική ζωή σε αντίθεση με τη Μαδρίτη που είναι μία τυπική μεγαλούπολη όπου σχεδόν κανείς της κάτοικος δεν μιλάει αγγλικά. Ναι ειλικρινά, αυτό μου έκανε φοβερή εντύπωση στην καθημερινή μας επικοινωνία εκεί. Αν εξαιρέσεις τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου στο οποίο διαμέναμε, σχεδόν κανένας δεν μιλούσε μαζί μας αγγλικά. Δε μπορώ όμως να παραβλέψω το έντονο ταπεραμέντο των Ισπανών, τα σύγχρονα πολυκαταστήματα και το πόσο μπροστά είναι στο κομμάτι της μόδας. Νομίζω πως η νέα ισπανική fashion σκηνή έχει μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι της σχεδιαστικής πρωτοπορίας και συναγωνίζεται επάξια χώρες με παρασιακά μεγάλους οίκους μόδας όπως η Γαλλία, η Ιταλία και η Μ. Βρετανία.

Η πρώτη μέρα περιλάμβανε whitening session στην οδοντιατρική κλινική της οικογένειας Vilaboa που αποτελείται από τους ιδρυτές της Yotuel. Τρία αδέρφια, εκ των οποίων οι δύο αδερφές είναι οι οδοντίατροι της Βασιλικής οικογένειας, κατάφεραν να στήσουν μία εταιρία η οποία πλέον είναι πολυεθνική αφού οι λευκαντικές οδοντόκρεμες Yotuel είναι ακριβοθώρητες στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

despina ispania 7
despina ispania 8 copy

Σχεδόν μία ώρα μετά την λεύκανση, δεν ένιωσα καμία ευαισθησία στα δόντια μου όπως γίνεται συνήθως σε αντίστοιχες κλασσικές μεθόδους λόγω του δυνατού υλικού που λευκαίνει το σμάλτο), ήπια και έφαγα ό,τι ήθελα χωρίς κανέναν περιορισμό στα ποτά και τα τρόφιμα με χρωστικές ουσίες και το σημαντικότερο απ’ όλα: Είχα κατάλευκο χαμόγελο παρά το γεγονός ότι είμαι περιστασιακή καπνίστρια.

despina ispania 6

Η εκδρομή στη Μαδρίτη συνεχίστηκε με γεύματα σε όμορφα εστιατόρια και πολύ window –και όχι μόνο- shopping. Είχαμε μάλιστα την ευκαιρία να επισκεφτούμε και το μεγαλύτερο κατάστημα Zara στην Ευρώπη αφού ως γνωστό η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων είναι ισπανικής προέλευσης.

Η Yotuel μας επιφύλαξε και μία μεγάλη έκπληξη που νομίζω πως τελικά αφορούσε περισσότερο τις γυναίκες αφού επίτιμος καλεσμένος του workshop ήταν ο διάσημος πρώην ταυρομάχος και νυν ηθοποιός Oscar Higares στην όψη του οποίου οι γυναίκες σχεδόν λιποθυμούν –κάτι σαν τον Σάκη Ρουβά για εμάς- ο οποίος σχεδόν μονοπώλησε το ενδιαφέρον της παρουσίασης και φωτογραφήθηκε με όλους τους παρευρισκόμενους. Όπως καταλαβαίνετε δε θα έχανα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του και να βγάλουμε κάποιες φωτογραφίες για να σας δείξω. Ο Higares μας μίλησε για την προσπάθεια που κάνει στα 46 του χρόνια –δεν του φαίνεται καθόλου όπως βλέπετε κι εσείς- να αποτινάξει από πάνω του το βάρβαρο έθιμο των ταυρομαχιών και να ξεκινήσει από την αρχή μια δεύτερη καριέρα, αυτή του ηθοποιού. Με κινήσεις σχεδόν χορευτικές μας έδειξε πώς κινούνταν στην αρένα και είχαμε την ευκαιρία να φορέσουμε τη στολή του για τα φωτογραφικά ενσταντανέ.

despina ispania 12
despina ispania 11




Αυτές είναι κάποιες φωτογραφίες που τράβηξα για εσάς!

Σας στέλνω την αγάπη μου και περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

Μπορείτε να με βρείτε και στο φυσικό μου περιβάλλον.