''Τρία χρόνια μετά''

Δέσποινα Καμπούρη
''Τρία χρόνια μετά''

Ήμουν από τα κορίτσια που ονειρευόμουν από μικρή τον γάμο! Με φανταζόμουν νύφη μέσα σε ένα ολόλευκο νυφικό με μακρύ πέπλο.

Πριν τρία χρόνια έζησα όλα όσα ονειρευόμουν. Φόρεσα το νυφικό μου και παντρεύτηκα αυτόν που αγάπησα τόσο μοναδικά. Τεράστια ευλογία!

Σαν σήμερα ο Βαγγέλης κι εγώ γιορτάσαμε την αγάπη μας ανάμεσα σε αγαπημένα μας πρόσωπα σε μια υπέροχη και λιτή τελετή στην αγαπημένη μας παραλία στην Αγία Ειρήνη στην Κύθνο. Όλα έγιναν απλά και όμορφα, όπως έγινε και η γνωριμία μας.

Εκεί που δεν το περίμενα, τελείως ξαφνικά, μετά από πολλές απογοητεύσεις, γνώρισα τον Βαγγέλη και κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι θα ήταν το ταίρι μου, ο σύντροφος της ζωής μου.

Μέσα από χαρές και λύπες, ωραίες και δύσκολες στιγμές καταφέραμε να αντέξουμε και να φτιάξουμε την δική μας οικογένεια. Αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο.

Καρδιοχτύπια, κλάματα, προσπάθειες... Όλα μας έκαναν πιο δυνατούς. Γιατί όλα ξεκίνησαν από πραγματική αγάπη. Έτσι ξεκινούν όλα τα όμορφα στη ζωή ακόμα κι αν βρεθούν στην πορεία εμπόδια και αντιξοότητες. Τίποτα δεν κατακτιέται αν δεν το θες πραγματικά.

Και κάπως έτσι η ζωή είναι πιο γλυκιά. Να την μοιράζεσαι με αυτόν που αγαπάς. Να είστε ένα. Να μη νιώθεις ποτέ μόνος και απροστάτευτος. Όταν αγαπάς κι όταν αγαπιέσαι μπορείς να τους κερδίσεις όλους!

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρείτε μια μέρα το άλλο σας μισό. Δε συμβαίνει συχνά αλλιώς δε θα είχε καμία αξία. Αλλά όταν συμβεί είναι μαγικό!

Χρόνια μας πολλά λοιπόν!

Καλή σας ημέρα!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

Μπορείτε να με βρείτε και στο φυσικό μου περιβάλλον!