Σαββατοκύριακο στο βουνό

Δέσποινα Καμπούρη
Σαββατοκύριακο στο βουνό

Όσο δύσκολη κι αν είναι η καθημερινότητα, είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τους εαυτούς μας. Όλοι χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση. Με αυτό το σκεπτικό μετά από πολύ καιρό αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή απόδραση στον Παρνασσό οικογενειακώς.

Ζεστές πιζάμες, πουλόβερ, γάντια και σκουφάκια μπήκαν γρήγορα σε ένα sac voyage, και φύγαμε για Παρνασσό. Με την ελπίδα ότι μπορεί να συναντήσουμε λίγα χιόνια, φτάσαμε σε ένα ζεστό ξύλινο σπιτάκι στην Αράχωβα.

Το συναίσθημα του να φεύγεις έστω και για λίγο από το σπίτι, ακόμη κι αν δεν έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις συχνά, είναι μια μικρή ανάσα από τη ρουτίνα. Οι τέσσερις μας περάσαμε όμορφες οικογενειακές στιγμές μπροστά από το τζάκι, με πολύ παιχνίδι -κάτι που τις καθημερινές στερούνται τα παιδιά από τους γονείς- και πολλή αγάπη!

Μπορεί να μη συναντήσαμε χιόνι τελικά, αλλά είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε ιππασία και... πατινάζ. Το τελευταίο δεν μπορώ να σας πω ότι το ευχαριστήθηκα αφού μονίμως το μυαλό μου το είχα στο να μην πέσω και τραυματιστώ, αλλά δε μπορούσα να χαλάσω το χατίρι της Έλενας κι έτσι μπήκα κι εγώ στον... στίβο!

Ζεστές σοκολάτες, περπάτημα στη φύση, και καθαρές αναπνοές... Μακάρι αυτά τα τριήμερα να συνέβαιναν συχνότερα!

Υ.γ Δες φωτογραφίες από το Σαββατοκύριακο αυτό στην gallery!

Καλή σας μέρα!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

Μπορείτε να με βρείτε και στο φυσικό μου περιβάλλον!