Ταξίδι στο Παρίσι

Δέσποινα Καμπούρη
Ταξίδι στο Παρίσι

Paris is always a good idea…

Και πώς να μην είναι όταν έχεις μια καλή αφορμή, όπως αυτό το επαγγελματικό ταξίδι με την L’Oréal Professionnel για το επίσημο λανσάρισμα της νέας vegan σειράς "Botanea" και Source Essentielle και το μεγάλο πάρτι που έγινε στο Θρυλικό ξενοδοχείο – club “Les Bains”. Εκεί είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά την μούσα της καμπάνιας, Crista Cober, αλλά και την ambassador και fashion icon Alexa Chung.

asdf

Πάντα έλεγα ότι το Παρίσι είναι μία από τις πιο αγαπημένες μου ευρωπαϊκές πόλεις. Εκπέμπει ερωτισμό και μοιάζει με ατμοσφαιρικό σκηνικό ταινίας του ’70. Εκεί χτυπά η καρδιά της μόδας, της καλλιτεχνίας, του καλού κρασιού και της gourmet κουζίνας. Οπότε το να βρίσκομαι εκεί είναι πάντοτε μία ευχάριστη συγκυρία. Ειδικά όταν η παρέα είναι ευχάριστη και γεμάτη θετικά vibes όπως η δική μας στην προκειμένη περίπτωση.

Παρότι απεχθάνομαι το περπάτημα, όταν βρίσκομαι στο Παρίσι έχω διάθεση να περπατήσω από άκρη σε άκρη σε αυτή τη μεγάλη, φωτεινή και καλαίσθητη πόλη. Γειτονιές όπως το Le Marais και το Saint Germain, γραφικές και πανέμορφες, σου κλέβουν την καρδιά μονομιάς. Υπαίθριες αγορές με αντίκες, μικρά bistros, ανθοπωλεία βγαλμένα από φωτογραφίες του Pinterest και… creperies. Αχ αυτές οι creperies…



Ακόμη κι αν μισείς τις φωτογραφίες, στο Παρίσι μπορώ να βάλω στοίχημα ότι θα βγάλεις πολλές! Εγώ δυστυχώς πήγα μόνο για 1 μέρα οπότε δεν πρόλαβα να επισκεφτώ όλα τα μέρη που ήθελα, αλλά κατάφερα να βγάλω κάποιες φωτογραφίες για να σας δείξω στην gallery που ακολουθεί!

Καλή σας ημέρα!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ! Μπορείτε να με βρείτε στο φυσικό μου περιβάλλον, εδώ και εδώ!