Μία βραδιά αφιερωμένη στην ομορφιά και ο χθεσινός αγώνας δρόμου για να τα προλάβω όλα

Δέσποινα Καμπούρη
Μία βραδιά αφιερωμένη στην ομορφιά και ο χθεσινός αγώνας δρόμου για να τα προλάβω όλα

Τι γίνεται όταν σε μία μόνο μέρα πρέπει να φροντίσεις τα παιδιά σου, να τελειώσεις τις υποχρεώσεις σου και τα ραντεβού σου στο γραφείο, να πας κομμωτήριο, να κάνεις fitting και make up για να πας σε ένα λαμπερό event ομορφιάς; Ένας μικρός χαμός…

Έτσι θα χαρακτήριζα την χθεσινή ημέρα. Ατέλειωτη, γεμάτη άγχος και στρες. Θα έπρεπε να είμαι όμορφη (φοβερό άγχος αυτό για όλες τις γυναίκες) και θα έδινα δύο βραβεία για τα καλύτερα αρώματα της χρονιάς, γυναικείο και αντρικό.



Η πρώτη φορά που είδα από κοντά τα Prix De Beauté, ήταν πριν από 10 χρόνια περίπου. Τότε ως νεαρή ρεπόρτερ του Πρώτου Θέματος, παρευρέθηκα για να κάνω ρεπορτάζ. Παρουσιάστρια ήταν η Πόπη Τσαπανίδου. Θυμάμαι με πόσο ενθουσιασμό παρατηρούσα τα φορέματα της παρουσιάστριας, των απονεμητών, των βραβευθέντων αλλά και των προσκεκλημένων κυριών.
Φέτος ήταν η δεύτερη φορά που πήγα στην διοργάνωση με τη διαφορά ότι θα συμμετείχα κι εγώ δίνοντας δύο σημαντικά βραβεία σε premium κατηγορία, μια που το Queen.gr ήταν χορηγός επικοινωνίας.

Πόσο συγκινητικό και τιμητικό συνάμα. Σε μία διοργάνωση – θεσμό που εμπνεύστηκε η μοναδική και αξεπέραστη Έφη Μπελέ, η πιο έμπειρη Ελληνίδα beauty editor του περιοδικού Beauté, να συμμετέχω κι εγώ ανάμεσα σε τόσο αξιόλογους ανθρώπους, ο καθένας στο είδος του.

Με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Μιχαήλ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και συμπαρουσιαστές της τον διάσημο make up artist Φρέντυ Καλομπράτσο και την ηθοποιό Κατερίνα Μισιχρόνη, η βραδιά κύλησε όμορφα και γρήγορα με συνεχή ροή, σασπένς, χιούμορ και χειροκρότημα.

beaute1 copy
beaute2

Μέχρι τότε όμως, εγώ έκανα έναν αγώνα δρόμου μέχρι να ετοιμαστώ! Μέσα στη φούρια, τράβηξα μερικές φωτογραφίες και βίντεο για να σας δείξω!



beaute6
beaute5

Ξέρω ότι λατρέψατε κι εσείς όσο εγώ το μαύρο μάξι φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας Ιωάννας Κουρμπέλα.

beaute7
beaute8

Κι επειδή έχετε καταλάβει ότι το Queen.gr υποστηρίζει τους Έλληνες σχεδιαστές, πλέον θα μπορείτε να βλέπετε και να διαβάζετε πολλά αφιερώματα που αφορούν στην ελληνική υψηλή ραπτική. Σε λίγες μέρες έρχεται αφιέρωμα – έκπληξη με αφορμή την συνεργασία του Queen.gr με το Madwalk! Μείνετε συντονισμένες γιατί όλα θα τα μάθετε πρώτες εδώ!

Καλή σας ημέρα!

Μπορείτε να με βρείτε και στο φυσικό μου περιβάλλον, εδώ αλλά και εδώ!
xxx