Aπό σήμερα θα γίνω το «Μαγικό σου Τζίνι»

Ιωάννα Σαλαμούρα
Aπό σήμερα θα γίνω το «Μαγικό σου Τζίνι»

Μέσα από το Queen.gr βρίσκω όλα αυτά που αγαπά η σημερινή γυναίκα και ταυτίζομαι απόλυτα.

Hello beautiful girls!

Με μεγάλη μου χαρά από σήμερα ανήκω στη δυναμική ομάδα του Queen.gr, του site που αγαπά αυτό που αγαπώ κι εγώ, εσάς/εσένα!

Από εδώ και στο εξής θα τα λέμε από εδώ και ως μια Queenette of Fashion θα σας δίνω λύσεις στις στυλιστικές απορίες που έχετε.

Όμως, λέω να σου μιλάω στον ενικό μιας και θα είμαι το «Μαγικό σου Τζίνι»! Και για να γνωριστούμε καλύτερα θα σου πω λίγα πράγματα για μένα. Από παιδάκι μεγάλωσα ανάμεσα σε υφάσματα, κεντήματα, δαντέλες χειροποίητες, πλεκτά μιας και η γιαγιά μου, η μαμά μου και η θεία μου ασχολούνταν με αυτά. Ως καλλιτεχνική φύση λοιπόν προετοιμαζόμουν για Καλών Τεχνών, όμως στην Γ΄ Λυκείου αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με τα ρούχα και ό,τι συμπεριλαμβάνει αυτό!

Ήταν ρίσκο για μένα γιατί δεν είχα διασυνδέσεις αλλά το όνειρο μου ήταν τόσο μεγάλο για να το εγκαταλείψω και να φοβηθώ. Τελείωσα τη σχολή Βελουδάκη και λίγα χρόνια αργότερα βρέθηκα στον κόσμο των περιοδικών. Έχω ασχοληθεί με εξώφυλλα, μόδες, πασαρέλες, καμπάνιες, personal styling, εκπομπές στην τηλεόραση με πολύ «λιώσιμο» παπουτσιών, πολύ κουβάλημα, πολλά χιλιόμετρα και καθόλου glamorous καταστάσεις!

Πριν καιρό λοιπόν αναρτώντας στα social media μου κάποια "look of the day" όπως τα ονόμαζα, διαπίστωσα πως θέλεις να παίρνεις ιδέες είτε με ρούχα που έχεις είτε με ρούχα που σε «δυσκολεύουν» να τα συνδυάσεις. Έτσι λοιπόν, ως το "Μαγικό σου Τζίνι” είμαι εδώ για να σου κάνω την καθημερινότητα σου απλούστερη και ευκολότερη.


Θα είμαι εδώ όπου θα τα λέμε και να θυμάσαι: Be the person you want to meet!

Σε φιλώ!