I am what i am ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
I am what i am ..

Τα λόγια του θέματος του τραγουδιού για την παράσταση του, που επέλεξε ο μοναδικός στο είδος του Θεούλης για εμένα, Τάκης Ζαχαράτος είναι ακριβώς αυτά που του ταιριάζουν "γάντι".

I am what i am, i am my own special creation , so come take a look Give me the hook or the Ovation, It's my world that i want to have a little pride in my world and it's not a place i have to hide in .. Life's not worth a dam Till you can say I AM WHAT I AM ..

Το ταλέντο ΜΟΝΑΔΙΚΟ !!! Τον έχω παρακολουθήσει κάθε χρόνο σε όλες τις παραγωγές που έχει κάνει αλλά σαν και αυτήν καμία. Νομίζω και μπορεί να σας το πεί και ο ίδιος αυτό πως όταν ξεκίνησε την παράσταση I am what i am στο θέατρο Αλίκη ίσως να την είδα πιο πολλές φορές από οποιανδήποτε άλλον. Κατά ενθουσιάστηκα εκτός από το υπέροχο ταλέντο του όχι μόνο πάνω στην σκηνή αλλά και στα πάντα που κάνει μέχρι και το γούστο του στα ρούχα που τα φτιάχνει μόνος του, αλλά ακόμα πιο πολύ για την αδυναμία που είχε στην αείμνηστη Αλίκη και στο μοναδικό αφιέρωμα που της έκανε στο τέλος, ήταν πάντα πολύ συγκινητικό και οφείλω να πω πως είμαι πολύ χαρούμενη που είχα την τύχη να γνωρίσω την θεά Αλίκη σε ένα δείπνο πολύ ιδιαίτερο, καθόμασταν παρέα μαζί όλο το βράδυ και κάναμε απίστευτα όμορφες κουβέντες.

Ο Τάκης είναι ένας από τους ανθρώπους που ενώ γνωριζόμαστε μια ζωή και αγαπιόμαστε πολύ μπορεί να χανόμαστε για πολύ καιρό και μόλις βρεθούμε να είναι σαν να τα λέγαμε πριν λίγες ώρες. Συνεννοούμαστε με τα μάτια ανταλλάζοντας ματιές έχουμε κάνει διαλόγους που μόνο εμείς μπορούμε να καταλάβουμε.

Πριν 3 χρόνια σαν σήμερα ήμασταν μαζί διακοπές στις Σπέτσες και μετά από μια πολύωρη κουβέντα πολύ ιδιαίτερη με έβαλε σε ένα τρυπάκι για το οποίο θα σας μιλήσω ξανά στις 10 Σεπτεμβρίου που θα κλείνω και επίσημα τα 3 χρόνια με το θέμα υγείας που έχω τραβήξει.

Σήμερα έχει την γιορτή του και θέλω να του ευχηθώ και από εδώ τα καλύτερα πάντα γιατί του αξίζουν. Θα ήθελα πολύ να τον έβλεπα να διαπρέψει στο εξωτερικό γιατί έχει τεράστιο ταλέντο και μπορεί να μας κάνει Εθνικά Υπερήφανους όλους.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται on tour :

21.8 Ηράκλειο Κηπό θέατρο Ν. Καζαντζάκης

22.8 Ρέθυμνο Θέατρο Ερωφίλη

23.8 Χανιά Θέατρο Ανατ. Τάφρου

24.8 Ραφήνα Ανοιχτό Θέατρο

29.8 Πειραιάς Βεάκειο Θέατρο

02.9 Αχαρνές Θέατρο Μ. Θεοδωράκης, Αχαρνές

03.9 Χαλκίδα Θέατρο Ορέστης Μακρής

04.9 Βριλήσσια Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη das

Η ώρα για όλες τις παραστάσεις είναι 21.00 & 21.15 και η τιμή για όλες είναι 16 Ευρώ.

Αγαπημένη μου σκηνή είναι το κομμάτι που κάνει την Ρένα Βλαχοπούλου αλλά και την Μαρινέλλα με την οποία τον χειμώνα θα έχουμε την τύχη τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη να τον παρακολουθήσουμε επιτέλους σε μια ονειρική παράσταση που την ήθελε από πάντα.