As Rock as it Gets !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
As Rock as it Gets !!!

Δεν το λέω τυχαία ότι θα μπορούσε να ήταν ο Axl Rose και δεν το λέω λόγο φωνητικών ικανοτήτων αλλά στο σύνολο σαν πακέτο μιας και οi Guns n Roses είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα εκ παλέ, και ο Πέτρος είναι ίσως ο πιο Rock φίλος μου. Έχει την μουσική μέσα στο αίμα του, αλλά και σε βαθμό μουσικών γνώσεων που δεν πιάνετε, τσεκαρισμένο αυτό αλλά και στην συνολική μουσική παιδεία.

Είμαστε και οι δύο λάτρεις της Rock και με λίγα λόγια έχουμε παρακολουθήσει άπειρες συναυλίες και είχαμε την τύχη να παραβρεθούμε μαζί back stage τόσο στους Guns n Roses, όσο και στους Whitesnake, αλλά και στους Scorpions.

Έχουμε ρίξει άπειρα ξενύχτια γράφοντας από παλαιότερα cd και κάνοντας ατελείωτα χιλιόμετρα βολτάροντας με το αυτοκίνητο τραγουδώντας ( στα χρόνια της αθώοτητας θα μπορούσες να πεις αλλά και στην δική μας μουσική κοσμάρα για κάποιον που μας ξέρει).

Ο Πέτρος εκτός τον διαφόρων εστιατορίων και μουσικών σκηνών κλπ που ασχολείται επαγγελματικά είναι και ένας από τους ιδιοκτήτες του θρυλικού Rock n Roll τόσο στο Κολωνάκι όσο και στην Μύκονο καθώς και του Balthazar της Μυκόνου που είναι και το αγαπημένο μου στέκι λογικό μιας και εκτός του εξαιρετικού φαγητού μοιράζετε την μουσική του Rock και όταν έχει κέφια ο Πέτρος και ανεβαίνει στο Dj booth νιώθω σαν να έχω έναν έναν όλους τους τραγουδιστές Live μπροστά μου, είναι τέτοια η πώρωση μου για τις μουσικές του επιλογές που αν δεν το ζήσετε live δεν θα το καταλάβετε, ( και κάπως έτσι πέρσι ο θεός μας, που τον ευχαρίστησα in person for the music, amongst other things, ο Lionel Richie πέρασε από τις πιο όμορφες βραδιές του κάτω από την περιποίηση του πολύ αγαπημένου μου φίλου.

Εδώ ήμαστε μαζί σε μια Μυκονιάτικη βραδιά πολύ Rock αλλά και με διάφορους ΝΒΑers φίλους πού ήταν μαζί μας, όπου ξετρελάθηκαν με την περιποίηση του παιδικού μου φίλου.

Ένα FYI reminder Πετράκο πρέπει να στο κάνω .. χρωστάς να μου γεμίσεις το λευκό iPod με όοοοολα εκείνα τα δικά μας ξέρεις εσύ .. και παρακαλώ φρόντισε να γίνει μόλις γυρίσεις Αθήνα αλλά πριν αρχίσεις τα "Skate board".. και πρέπει να σε μαζεύουμε από την Ακρόπολη μετά τις 2 το πρωί.. χεχε κατί δικά μας λέω τώρα..