Η πανέμορφη Ελληνίδα σχεδίασε μόλις την 4η συλλογή της, παπουτσιών ...

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Η πανέμορφη Ελληνίδα σχεδίασε μόλις την 4η συλλογή της, παπουτσιών ...

Η σχεδιάστρια πίσω από το brand Glamazons, Ναστάζια Δαρίβα, μυήθηκε στον κόσμο της υποδηματοποιίας ως μαθητευόμενη στην επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της και έχοντας αντλήσει την απαραίτητη πρακτική εμπειρία, λανσάρει για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνα 16. Σας έχω ξαναπαρουσιάσει για τη συλλογή της εδώ.

Εμπνευσμένα από τις Αμαζόνες, τις όμορφες γυναίκες πολεμίστριες που κυριαρχούσαν στην Αρχαία Ελληνική μυθολογία, τα Glamazons αντιπροσωπεύουν , μυστήριο, δυναμισμό και λάμψη.

Με κυρίαρχο χρώμα το μαύρο και χρησιμοποιώντας εξαιρετικής ποιότητας δέρματα και υλικά, η χειμερινή συλλογή Glamazons υποστηρίζει όλα τα look της ημέρας για τη γυναίκα.

Τα flatforms και platfoms από δέρμα , λουστρίνι και καστόρι είναι κατάλληλα για να φορεθούν από το πρωί έως και το βράδυ υποστηρίζοντας ταυτόχρονα look τόσο για το γραφείο όσοι και για απογευματινή/βραδινή βόλτα προσφέροντας άνεση αθλητικών υποδημάτων .

Ακολουθώντας και τις τάσεις του φετινού χειμώνα στα μυτερά υποδήματα, η συλλογή περιέχει μυτερά ψηλά τακουνιά κατάλληλα για βράδυ, ankle boots μεσαίου ύψους άλλα και flats κατάλληλα για όλες τις ώρες.

Chunky heel μπότες, τακουνιά άλλα και ankle boots, προσφέρουν έξτρα άνεση στην κατηγορία των τακουνιών λόγο της συγκεκριμένης σόλας κερδίζοντας ακόμα και τις πιο δύσπιστες γυναίκες στα ψηλοτάκουνα.

Η συλλογή εστιάζεται στο να προσφέρει αυτοπεποίθηση και λάμψη στην μοντέρνα Αμαζόνα, την Glamazon της σημερινής εποχής.

Μπείτε στον διαγωνισμό πιο κάτω και κερδίστε 3 υπέροχα ζευγάρια παπούτσια!