Ποιος να συγκριθεί μαζί σου .. μέχρι την Κιβωτό ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ποιος να συγκριθεί μαζί σου ..  μέχρι την Κιβωτό ..

Όταν βγαίνει ο μοναδικός Γιάννης Πάριος στην σκηνή και λέει ( βασικά τα πάντα όλα τα τραγούδια του), αλλά ειδικά το ποιος να συγκριθεί μαζί σου, και απολαμβάνεις αυτή την Unique φωνή μένεις speechless. Έχω έρωτα μεγάλο με την φωνή του, αλλά και με το τραγούδι "Το Σημάδι", και δεν είναι τυχαία ο πιο ερωτικός τραγουδιστής στην Ελλάδα.

Σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται ο συναισθηματικός κόσμος και ιδιοσυγκρασία του ανθρώπου νομίζω πως το γιατρικό είναι ο Πάριος. Δηλώνω fan όσο δεν πάει.

Είχα πάει στις πρόβες λίγο πριν ανοίξουν στην Ιερά Οδό και γνώρισα από κοντά την Κυρία Ελένη Βιτάλη. Η φωνή της κρύσταλλο, μαγεία ο συνδυασμός φέτος των δύο αυτών τεράστιων τραγουδιστών δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος.

Πήγα και τους είδα - άκουσα, και απόλαυσα με την παρέα μου την πιο ποιοτική βραδιά.

Δεν έπεφτε καρφίτσα και κάναν και φέτος το εξής καλό εκτός από Σάββατο βράδυ τραγουδάνε και Κυριακή απόγευμα στις 6.

Το Queen.gr εξασφάλισε για 3 τυχερά ζευγάρια τον πιο κάτω διαγωνισμό. Μπείτε και συμπληρώστε τα στοιχεία σας και εύχομαι να είστε οι τυχεροί που θα πάτε από κοντά να ζήσετε την εμπειρία να απολαύσετε τους 2 αυτούς υπέροχους καλλιτέχνες. Ένα μπουκάλι κρασί για 2 άτομα και λουλούδια με το τραπέζι σας θα σας περιμένουν..

Καλή διασκέδαση ..