Η Δέσποινα Καμπούρη είναι κορίτσι των 80's και το γιόρτασε ακριβώς όπως ήθελε !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Η Δέσποινα Καμπούρη είναι κορίτσι των 80's και το γιόρτασε ακριβώς όπως ήθελε !!!

Αν δεν το καταλάβατε ήδη από τις φωτογραφίες, το χθεσινό γενέθλιο κάλεσμα της Δέσποινας είχε θέμα Disco 80's !!!!

Αυτό που λένε ήταν λαμπερή .. κάπως έτσι ήταν όλοι οι καλεσμένοι μιας που ευχαριστηθήκαμε να ασχοληθούμε να βρούμε ότι 80's ρούχο και αξεσουάρ είχαμε για να βγεί το αποτέλεσμα που βλέπετε.

Τις εντυπώσεις τις κέρδισε αναμφισβήτητα η διευθύντρια του Queen και εορταζόμενη Mum of two Δέσποινα. Ο άνδρας της ο Βαγγέλης Ταρασιάδης αλλά και ο Βαγγέλης Χατζής ήταν οι πιο ωραία ντυμένοι άνδρες και σίγουρα τις εντυπώσεις κέρδισαν η Αυρόρα Χατζή και η Τζέιντ Σίσακ. Εγώ έκανα μια ετοιμασία από το απόγευμα που σήκωσα τα μαλλιά μου πιο ρίζα δεν υπάρχει ( κλαίγαμε στα γέλια στο Freestyle με την Τζώρτζια και τον Νίκο μέχρι να βγεί το αποτέλεσμα που βλέπετε). Η Μαντόνα ήταν αρχικά ο στόχος. Τον πετύχαμε αλλά με το ψήσιμο στην ειδική τοστιέρα για τα μαλλιά ένιωθα λίγο και σαν την Γουίτνει Χιούστον στο I wanna dance with somebody. ( Σήμερα τα μαλλιά μου είναι πραγματική αφάνα άφρο κανονικότατα).

Τις εντυπώσεις κέρδισε και η φαντασμαγορική γενέθλια τούρτα που δημιούργησε ο Φίλιππος Παπασπύρου. Το θέμα δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα και η γεύση που ήταν συγκλονιστική αλλά και ο χρόνος προετοιμασίας μιας και για τέτοιες τούρτες χρειάζεται πολύ χρόνο in advance και του την ζήτησα για να κάνουμε έκπληξη στην Δέσποινα. Κυριολεκτικά last minute. Μεγαλούργησε για άλλη μια φορά και ακόμα και τώρα μου τρέχουν τα σάλια με την γεύση σοκολάτας που είχε μέσα. ( η ντισκομπάλα στην κορυφή ήταν όοοολα τα λεφτά. Eύγε Φίλιππε, you always out do yourself).

Οι Queenetts ήταν εκεί όλες ντυμένες για το πάρτι και χορεύανε στους ρυθμούς του Dj Σούλη της θρυλικής καλτ ντισκοτέκ Boom Boom όπου κάθε λίγο και λιγάκι έβγαιναν από ψηλά μπουρμπουλήθρες και δίναν μια άλλη νότα στην διασκέδαση μας.

Δεσποινάααααααακι μας να είσαι πάντα καλά γερή δυνατή και τόσο ικανή όσο είσαι μιας και εκτελείς απίστευτο έργο αν και Mum of two kids, είσαι Mum of 4 μαζί με το Mothersblog.gr & το Queen.gr . I am so proud of you my beloved friend.