Ένα βράδυ αλλιώτικο από τα άλλα

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ένα βράδυ αλλιώτικο από τα άλλα

Το Σαββατόβραδο μας ήταν γεμάτο. Ξεκινήσαμε οι μισές από την παρέα να πάμε για δείπνο στο Κολωνάκι στο Freud Oriental, όπου έχει γίνει ξανά το It Hot Spot, με απίστευτη περιποίηση και τα πάντα όλα στην εντέλεια εξαιρετικά.

Αφού τελειώσαμε το dinner μας, πήγαμε κομβόι στο Φώς όπου τραγουδάει η μοναδική Καίτη Γαρμπή με την Στέλλα Καλλή που είναι πολύ καλή.

Οι φιλενάδες μου οι ξένες που δεν είχαν ζήσει ποτέ την εμπειρία και των μπουζουκιών αλλά και των δύο αυτών τραγουδιστριών πάθανε πλάκα και δεν σταματήσαν να χορεύουν. Και δεν ήταν οι μόνες αφού όλο το μαγαζί ήταν όρθιο και κινούταν στους ρυθμούς της μαγικής Καιτούλας μας !!!

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν ήρθε ένας νεαρός που δεν τον είχα δεί ποτέ στην ζωή μου και μου είπε πως εσύ είσαι η αιτία που έφυγα από το Λονδίνο που μένω για να έρθω το Σαββατοκύριακο εδώ. Του είπα δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε και μου απάντησε πως με ακολουθεί στο www.instagram.com/majenco και είναι τρελός φαν της Καίτης και τον πώρωναν τα βιντεάκια που ανέβαζα και ήθελε να έρθει να ζήσει την εμπειρία από κοντά.

Η Καίτη και η Στέλλα είναι ανοιχτά κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή απόγευμα στις 7.

Με αυτά και με αυτά πετάχτηκα κάποια στιγμή στον Γιώργο Σαμπάνη στο Acro που βρίσκεται στο ίδιο κτήριο στον από πάνω όροφο και ξαναγύρισα πίσω μετά από ούτε 10 λεπτά με τις φίλες μου να βλέπουν στο facebook & Instagram το Live feed που έκανα και να γελάνε μιας και δεν είπα που πάω..

Οφείλω να πω πως το Σαββατόβραδο αυτό ήταν πολύ ξεσηκωτικό μιας και διάφοροι φίλοι ήρθαν από διάφορα μέρη για να παρακολουθήσουν την Καίτη όταν είδαν τα διάφορα ποσταρίσματα που τραγουδούσε, και αν και ήρθαν αργά περάσανε πολύ όμορφα.

Εμείς όταν φύγαμε από εκεί πήγαμε ξανά στον από πάνω όροφο στον Σαμπάνη όπου και αυτός με τον τρόπο του μας ξεσήκωσε.

Αν δεν έχετε πάει ακόμα στο Acro ή στο Φως και θέλετε να περάσετε ποιοτικά με καθαρά ποτά και με πολύ ξεσηκωτικό κέφι σας τα συστήνω και τα δύο ανεπιφύλακτα.