Η Ρόδος είχε την τιμητική της ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Η Ρόδος είχε την τιμητική της ..

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Ρόδος είχε την τιμητική της μιας και υπήρχε κοσμοσυρροή από γνωστό κόσμο στο Rodos Palace για την βάφτιση των διδύμων της οικογένειας Αντώνη και Εύης Καμπουράκη.

Η οργάνωση ήταν εξολοκλήρου του Άρχοντα των PR Χάρη Σιανίδη με την εταιρεία του beautiful people όπου φρόντισε να είναι όλα στην εντέλεια στην κάθε λεπτομέρεια.

Η έκπληξη η μεγάλη ήταν ο αγαπημένος μου τραγουδιστής Σταμάτης Κόκοτας που τραγούδησε αλλά και η Θεά Νατάσα Θεοδωρίδου, (που τον χειμώνα θα βρίσκετε στον Όμιλο Μαροσούλη ), ο λατρεμένος Αντώνης Ρέμος, αλλά και ο Κωνσταντίνος Αργυρός που μας ξεσήκωσε με τα 2 σουξέ του το Ξημερώματα και το Στα Αστέρια πάμε. Στα decks βρέθηκαν η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Θέμης Γεωργαντάς και η Ναταλία Γερμανού.

Ο Πρόεδρος της Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και ιδιοκτήτης του Rodos Palace Αντώνης Καμπουράκης μαζί με την γυναίκα του Εύη υποδέχτηκαν προσωπικότητες από τον πολιτικό, επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό αλλά και δημοσιογραφικό χώρο στην βάφτιση των διδύμων Βασίλη Παϊσιου & Βαλασία Τσαμπίκα. Την ίδια μέρα είχε γενέθλια και η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού όπου της είχαν ετοιμάσει έκπληξη τούρτα και της τραγούδησε το Happy birthday on stage η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Όλη η οργάνωση ήταν του Beautiful People PR Events και ξανά λέω ένα μεγάλο Μπράβο στον Χάρη Σιανίδη και στην ομάδα του για την άψογη διοργάνωση.