Ο «Oδηγός Ευτυχίας» για μια καλύτερη ζωή από την Σόφη Πασχάλη

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ο «Oδηγός Ευτυχίας» για μια καλύτερη ζωή από την Σόφη Πασχάλη

Τη Δευτέρα βρεθήκαμε με την Σόφη σπίτι μου, και μου έφερε το πρώτο της βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο «Η Απάντηση Είσαι Εσύ». Είναι ένα βιβλίο - «οδηγός ευτυχίας» για μια καλύτερη ζωή. 

Η Απάντηση είσαι εσύ!!!

Κάναμε μια πολύ όμορφη κουβέντα με όλους όσοι ήταν στη συνάντηση. Τι μας είπε η Σόφη γι' αυτό το εγχείρημά της;

«Μετά το Survivor, θέλησα να κάνω κάτι δημιουργικό, με όλα τα όμορφα που αποκόμισα, όλη την αγάπη του κόσμου που εισέπραξα ένα ολόκληρο καλοκαίρι. Έτσι λοιπόν, έγραψα το πρώτο μου βιβλίο, με τίτλο «Η Απάντηση Είσαι Εσύ». Στόχος δεν είναι άλλος απ' το να ξεπεράσουμε τους όποιους φόβους μας για να μην καταλήξουμε να τους ζούμε. Να κατανοήσουμε ότι η αντίδρασή μας, καθορίζει τη ζωή μας στα πάντα. Να καταλάβουμε ότι με τη συγχώρεση βοηθάμε το ίδιο μας το σώμα να είναι πιο υγιές και να κρατάμε την ψυχή μας καθαρή. Το βιβλίο αυτό είναι η άλλη οπτική στα πράγματα. Αυτό που υποστηρίζει, είναι ότι αν θες να αλλάξει η ζωή σου, πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που εσύ βλέπεις τα πράγματα. Μην περιμένεις τον εξωτερικό παράγοντα να δράσει. Ανάλαβε τα ηνία της ζωής σου και βάδισε σύμφωνα με τα θέλω σου, σύμφωνα με την αλήθεια σου. Επίσης από φέτος θα συμμετέχω στα σεμινάρια και στα μαθήματα που έχει δημιουργήσει η W.I.N. Hellas, καθώς επιθυμώ να βοηθήσω στην ενδυνάμωση της ψυχής αυτών των γυναικών. Για το τέλος άφησα κάτι εξίσου όμορφο, ίσως πιο επιδερμικό, αλλά το να περιποιούμαστε τον εαυτό μας, δεν σημαίνει μόνο να τον εξελίσσουμε εσωτερικά, αλλά να τον κοσμούμε και εξωτερικά, καθώς η περιποίηση είναι σημαντικό κομμάτι στη διάθεση μας. Έφτιαξα λοιπόν μια σειρά κοσμημάτων που αφορούν τη καλή τύχη, την ευζωία, την ανύψωση, τη γονιμότητα, τη δύναμη. Γενικά το ευζήν. Η σειρά λέγεται Zen by Sophie. Και φυσικά συνεχίζω και διδάσκω μαθήματα γιόγκα».

Σόφη μου, σου εύχομαι να είναι καλοτάξιδο και να έρθουν πολλά ακόμα καθώς και να σε καλωσορίσω στην ομάδα της W.I.N. HELLAS.

ONE FOR ALL AND ALL FOR W.I.N. HELLAS