H yummy πανεύκολη σούπα μου από καρότο !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
H yummy πανεύκολη σούπα μου από καρότο !!!

Carrot soup !!! 

Κάθε Δευτέρα έχει βιολογική λαϊκή δίπλα στο σπίτι μου και βρίσκω τα πιο νόστιμα λαχανικά, ειδικά τα καρότα που είναι και η αδυναμία μου.

Τις προάλλες είχα πάρει πάρα πολλά και δεν ήξερα τι να τα κάνω και έτσι αποφάσισα να φτιάξω σούπα με ό,τι είχα σπίτι. Πραγματικά ήταν θεϊκή. Την ανέβασα στο www.instagram.com/majenco στα stories μου και δέχτηκα άπειρα requests για την συνταγή. Έτσι αποφάσισα, χτες, να την τελειοποιήσω και να βγάλω φωτογραφίες και να σας πω ένα ένα τα υλικά που χρησιμοποίησα.

Εκτέλεση:

Σε μια βαθιά κατσαρόλα έβαλα λίγο eλαιόλαδο μαζί με 2 πράσα ψιλοκομμένα, ένα λευκό κρεμμύδι και μία σκελίδα σκόρδο. Μετά έβαλα τα καρότα, αφού τα είχα καθαρίσει και τεμαχίσει, και τέλος πρόσθεσα και λίγο τζίντζερ. Τα ανακάτεψα για λίγα λεπτά και είχα βράσει νερό με έναν κύβο λαχανικών και τον έριξα και αυτόν στην κατσαρόλα για κανένα 20λεπτο. Με το μάτι έβαλα και λίγο αλάτι Ιμαλαϊων και λίγο πιπέρι. Μόλις ήταν έτοιμη την έβαλα στο μπλέντερ με ελάχιστο λάδι τρούφας, έκανα ένα γερό ανακάτεμα και έγινε βελουτέ. Την σέρβιρα σε μπολάκια βάζοντας και μια κουταλιά γιαούρτι και λίγο ξύσμα από πορτοκάλι. Πραγματικά ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ !!! Εύχομαι να σας αρέσει και σε εσάς .. Καλή επιτυχία !!!