NBA All Star Backstage ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
NBA All Star Backstage ..

How i saw the NBA All Star long weekend .. 

Διάλεξα 50 φωτογραφίες με τα αγαπημένα μπασκετικά είδωλα από την εμπειρία που είχα/έζησα το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου για να δείτε συνοπτικά πιο κάτω στο φωτογραφικό άλμπουμ.

Παγκοσμίως είδατε όλοι τι έγινε εντός γηπέδου στο Τορόντο και εγώ θα σας πω τι έγινε εκτός.

Εξυπακούεται πως ήταν απίστευτο όλο αυτό που βίωσα αν και κάποια στιγμή εντός αυτοκινήτου ήταν -27'C και εκτός άγγιζε το τσουχτερό -40'C (εκεί ένιωθα σαν να πάθαινα ένα κάπως εγκεφαλικό και έμφραγμα μαζί καθώς και ότι είχα γίνει χιονάνθρωπος κανονικά και πως τα δάχτυλα μου θα ξεκολλάγανε αν πάσα στιγμή και θα τα μάζευα μέσα από το χιόνι και αυτό σας το λέω ΧΩΡΙΣ καμιά υπερβολή).

Με το που προσγειωθήκαμε με περίμενε η πολύ αγαπημένη μου κολλητή μου φιλενάδα η Μάντα Παπαδάκου που μαζί με τον άνδρα της τον George και τα παιδιά τους με καταπεριποιήθηκαν σε όλη μου την διαμονή και στα πάντα όλα.

Από την Πέμπτη το βράδυ και Παρασκευή πρωί το Τορόντο ψήλωσε κατά πολύ μιας και είχαν προσέλθει από όλες τις πόλεις της Αμερικής όλοι που συμμετείχαν (στο ΝΒΑ, αλλά και όχι μόνο αυτοί). Μένανε κυρίως στο ξενοδοχείο Shangrila , Sheraton & The Thompson όπου ο Kobe και η παρέα του είχαν κλείσει όλους τους ορόφους .

Βρέθηκα με αγαπημένους φίλους μπασκετικούς που ήρθαν να δούν τους αγώνες μαζί κ ο Tyler Hines ( αδερφός του πολύ καλού μου φίλου Kyle Hines) τον Mike Martin etc.

Εκτός από ΝΒΑ All Star Game Event ήταν και το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του KOBE αλλά και το Σαββατο έγινε η απονομή του κλειδιού της Πόλης από τον Δήμαρχο στον μοναδικό τραγουδιστή Drake λίγο πριν το Dew Celeb Game, όπου ο Drake που εκτός από Καναδός όλα σχεδόν τα τραγούδια του αφορούν την πόλη του αλλά και εκτός αυτoύ έχει βοηθήσει με διάφορους τρόπους τους συμπολίτες τους.

Και κάπου εδώ ξεκινάει η εκτός τερέν εμπειρία μου με πρώτη στάση την Παρασκευή το βράδυ στο επίσημο κάλεσμα του Kenny The Jet Smith όπου είχε live μπάντα και τον προλόγισε ο μοναδικός και πολύ αγαπημένος μου all time favorite basketbaler Charles Barkley. Είχα την τύχη να καθόμαστε μαζί σε αυτό το πάρτι που ήταν στην κυριολεξία ΌΛΟΙ μέχρι και η Gabrielle Union με τον Dwyane Wade ο J. Harden ( χωρίς την Κλόε ) και ΌΟΟΟΟλοι οι υπόλοιποι. Έκανα πλάκα στον Charles Barkley ( που είναι όντως το είδωλο μου έκ παλέ), λέγοντας του You are my idol since Space Jam.. ( το καρτούν που είχε συμμετάσχει μαζί με τον Michael Jordan). Με χάζεψε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι που του είπα Just pulling your leg .. και κλαίγαμε στα γέλια και οι δύο. Χορέψαμε, τραγουδήσαμε και περάσαμε υπέροχα.

Την επόμενη μέρα πρώτη στάση κάναμε στο αποκλειστικά με προσκλήσεις μόνο NBA players association party στο Maison Mercer που μας κάλεσε ο Eddie Johnson και ήταν πραγματικά ΌΛΟΙ εκεί και πάλι, και μετά γινόταν το πάρτι του άλλου θεού Shaquille O'Neil, ( σαν rave party ήταν με άπειρο κόσμο ) αλλά εκεί μέσα στον χαμό είχαμε την τύχη να κάτσουμε ακριβώς μπροστά του στην κυριολεξία ( μπορείτε να το δείτε και στις φώτος) και αν και δεν ψαρώνω καθόλου εύκολα έκανα σαν τεκνάκι γιατί όταν έφευγε πέρασε μπροστά μου και μου ακούμπησε το χέρι μου.. χααααα ( έχω ανεβάσει διάφορα βιντεάκια και στο www.instagram.com/majenco .

Το μεσημέρι εκείνης της ημέρας είχαμε πάει μαζί με τον George & την Mada στο Sheraton που είχαμε ραντεβού με το άλλο αγαπημένο είδωλο τον Eddie Johnson. Εκεί ο George έδωσε συνέντευξη στον Βασίλη Σκουντή για τον OteSports4, και βρεθήκαμε και με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Την ώρα που περιμέναμε τον Eddie και την πανέμορφη γυναίκα του να έρθουν για να πάμε για lunch, είχα την τεράστια τιμή να γνωρίσω και να βγάλω φώτο με τον Oscar Robertson, όπου την επόμενη ημέρα τον ξανά είδα όταν τον απονέμησαν με Lifetime Achievement Award στο 17th NBA Legends Brunch.

Και αυτό ήταν τεράστια εμπειρία για εμένα και ευχαριστώ πολύ τον Eddie Johnson που με κάλεσε σε αυτό το event όπου ήταν 1200 ΝΒΑers από παλαίμαχους μέχρι που παίζουν μέχρι σήμερα.

Πραγματικά αυτό ήταν Μπασκετική εμπειρία ζωής. Εκτός ότι γνώρισα τους πάντες από προπονητές, GM's, NBA Commisioner, sportscasters και ότι και όποιον μπορεί να έχει σχέση με αυτή την πορτοκαλί μπάλα.

Ήταν μια δεξίωση που είχε brunch για 1200 άτομα αυστηρά προσωπικές προσκλήσεις με τρομερή αστυνόμευση για να μπεις μέσα. Τα πάντα όλα ήταν απίστευτα οργανωμένα.

Αφού πήραμε το πρωινό μεσημεριανό μας γεύμα άρχισε η εκδήλωση με Host τον Ernie Johnson. Έκανε μια πολύ special appearance o Comedian and Actor JB Smoove όπου γελάσαμε άπαντες με τα λεγόμενα του. Ο Adam Silver ( Commissioner National Basketball Association έκανε το καλοσώρισμα του και τιμήσανε με τα εξής βραβεία τους : Steve Nash Legend of the Year Award, Oscar Robertson Lifetime Achievement Award, Tracy McGrady Community Assist Award.

Remarks by Thurl Bailey Chairman of the Board National Basketball Retired Players Association, η Michele Roberts που ειναι η executive director National Basketball Players Association έβγαλε απίστευτο λόγο και μετά έκλεισε με Legends Panel όπου κάνανε διάλογο για το globalization of the game και αυτοί ήταν ο Magic Johnson , Steve Nash Yao Ming, Dikembe Mutombo (πήρα και αυτόγραφο αλλά και φώτο), κλπ.

Και κάπου μόλις τελείωσε γνωρίστηκα με όλους αυτούς που βλέπετε στις φώτο και με ακόμα πιο πολλούς. Έχοντας κάνει μια 10 λεπτή συνομιλία με τον Earvin Magic Johnson νιώθω πως ολοκληρώθηκα στο μπασκετικό τομέα έχοντας πλέον πάθει NBA overdose.

Το καλό είναι πως πολλοί από όλους τους παραπάνω θα έρθουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι και θα ξανά βρεθούμε.

Αν και ήμασταν καλεσμένοι να πάμε και στο πάρτι του Michael Jordan συνέπιπτε με τα άλλα και ήταν δύσκολο μιας και ήμασταν μεγάλη παρέα.

Αλλά το αφήνω αυτό για την μελλοντική εμπειρία μου του All Star Game 2017 που θα γίνει στο Charlotte που είναι και η Πόλη του τεράστιου MJ.

Πραγματικά θεωρώ τον εαυτό μου Blessed που έζησα αυτή την εμπειρία. Μόνο κάποιος που αγαπάει το άθλημα αυτό όσο εγώ μπορεί να καταλάβει.