13 χρόνια μετά το Euro 2004 έγινε το reunion στην Κρήτη.

13 χρόνια μετά το Euro 2004 έγινε το reunion στην Κρήτη.

Την Τετάρτη που μας πέρασε έγινε ένας φιλανθρωπικός αγώνας στο Ηράκλειο της Κρήτης μεταξύ των Dream Team Legends Euro 2004 Vs Inter for ever.

Ήταν όλοι παρόντες πλην του Αντώνη Νικοπολίδη και του Γκούμα που είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική του 2017.

Μαζεύτηκαν περίπου 20.000 Κρητικοί στην υπέροχη γιορτή που είχαν ετοιμάσει με μαντινάδες και χορούς με κορυφή την έναρξη που χορεύανε Ζορμπά.

Το σκορ έληξε 1-1 και στα πέναλτι προηγήθηκε η Ίντερ με 5-3.

Ο Σάκης Ρουβάς έδωσε την έναρξη του αγώνα καθώς και ήταν εκεί για να μιλήσει για τον Μυελό των Οστών. Κάτι που μπορούμε να κάνουμε όλοι για να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο μας και δεν παίρνει πάνω από 2 λεπτά.

Στον αγώνα ήταν φυσικά η Όλγα Κεφαλογιάννη και εκεί συναντήσαμε με την κολλητή μου την Μιράντα μια κοπέλα που ήταν απίστευτα εξυπηρετική την Ξανθίππη Βούτσελα σημειώστε το όνομα της γιατί τον χειμώνα μετακομίζει στην Αθήνα στην τηλεόραση και θα την λατρέψετε αλλά θα σας μιλήσω σύντομα τόσο και για αυτήν αλλά και για τον υπέροχο μπαμπά της που έκανε καταδύσεις με τον Ζακ Υβ Κουστώ.

Ο αγαπητός σε όλους Βασίλης Σκουντής ήρθε direct από Νέα Υόρκη στον τόσο σημαντικό αγώνα και την άλλη μέρα το πρωί είχε να βρεθεί με τους θρύλους του Εuro basket.

Αξίζει να αναφέρω πως ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν η ψυχή και των δύο ομάδων μιας και αγωνίστηκε και με τις δύο φανέλες, αλλά και γενικά όλης της οργάνωσης. Μπράβο Γιώργο ήταν όλα τέλεια !!!