Ήταν όλες Charming !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ήταν όλες Charming !!!

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλες !!! 

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις φίλες και φίλους που βοήθησαν να γίνει αυτή η βραδιά τόσο μαγική!!!

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανεβάσω τόσο εγώ όσο και το Queen.gr, διάφορες φωτογραφίες του πριν, του κατά την διάρκεια αλλά και του μετά του υπέροχου event που οργανώσαμε.

Ξεκινάω ανάποδα και λέω ένα μεγάλο 8ανκς στον πολύ ιδιαίτερο και ταλαντούχο Dj Γιάννη Σαρτζετάκη που κράτησε τον κόσμο τόσες ώρες σε ρυθμούς χαράς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην μοναδική Ιωάννα Σεβοπούλου που με την καταπληκτική της φωνή διασκέδασε άπαντες τραγουδώντας Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά ταξιδεύοντας μας με την μελωδία της φωνής της. Ήταν ντυμένη άψογα και φόραγε πανέμορφα κοσμήματα Bead it, (και η Χριστίνα Παππά μιας κ τίμησαν και οι δύο την Φανή Σαραντοπούλου με τα πολύ ιδιαίτερα κοσμήματα που φτιάχνει).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όοοοολα τα κορίτσια : Ελεονώρα , Δέσποινα, Στέλλα, Josephine, Monica, Ζενίλντα, Μαρία, Άννα, Μαρίζα, Ήρα, Νιόβη, Κλέλια, Σόφη, Όλγα, Βάσω, Ελένη, Μάσσα, χωρίς εσάς δεν θα ήταν το ίδιο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Σήλια Δραγούνη που ενώ ήταν διακοπές όταν της το πρότεινα μέσα σε 10 μέρες και μέχρι τελευταία στιγμή έφτιαχνε την χειμερινή της κολεξιόν που όπως είδατε ήταν συγκλονιστική.

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στον Γιώργο Γαλακτερό που με διαφορά είναι ο καλύτερος στην δουλειά του γιατί πάνω από όλα είναι άνθρωπος, καθώς όταν τον πήρα τηλέφωνο και του είπα Γιώργο οργανώνω ένα event για τις κακοποιημένες γυναίκες και πριν συνεχίσω μου είπε Σαμάνθα ότι θες θα στο κανονίσω εγώ μην αγχώνεσαι και πραγματικά όχι μόνο μου έκανε υπερπαραγωγή όλο το event με όλο το οπτικοακουστικό εξοπλισμό μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια έκανε και πολλά παραπάνω. Εκτός τον άλλων θα χαρίσει και σε μια τυχερή αναγνώστρια του Queen.gr όλο τον εξοπλισμό για τον γάμο της. .. κορίτσια μπείτε στην σελίδα του στο facebook και αναμείνατε για νεώτερα .. https://www.facebook.com/galakterosevent?fref=ts .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα κομμωτήρια Freestyle & στα MAC που επιμελήθηκαν μέσα σε πολύ λίγο χρόνο την ομορφιά όλων μας.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Κατρίνα Δημητριάδη Τσάνταλη που είναι από day one που την ενημέρωσα για την W.I.N. Hellas δίπλα μας και πάντα μας στηρίζει έτσι και τώρα με τα Κρασιά ΚΑΝΕΝΑΣ & ΜΟΝΟ λένε πως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ανέχεται τη βία .. το ΜΟΝΟ που χρειάζεται είναι στήριξη και αγάπη.

Τα Silicon love bracelets για τα υπέροχα boho Tattoo , την Ζαγόρι για το νερό τους, το ανθοπωλείο Κουτσουράδης για την υπέροχη ανθοδέσμη που κράταγε η Ελεονώρα ως νύφη.

Ευχαριστώ πολύ την Ρεγγίνα και τον Αντρέα Κουρή με το MAD, που μας στηρίζει πάντα σε ότι κάνουμε και σύντομα θα δείτε αποκλειστικά πρώτα από το MAD τι έγινε κατά την διάρκεια της ετοιμασίας αλλά και της πασαρέλας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κύριο Γιώργο Παπαδάκη με το www.papadakispress.gr που μας στηρίζει πάντα αλλά και στην ιδιαίτερη Μαρία Μαρκέζη που βγάζει πάντα τις πιο καλλιτεχνικές φωτογραφίες https://www.facebook.com/MariaMarkezi?fref=ts

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Χριστίνα Παππά που είχε την ιδέα να το κάνουμε στο εστιατόριο Rakkan στην Κηφισιά και με την βοήθεια της πραγματοποιήθηκε η βραδιά, την Αννίτα Ναθαναήλ που είναι πάντα στο πλευρό της προέδρου Μάντας Παπαδάκου, την Ισμήνη Νταφοπούλου που παρουσίασε στον κόσμο τον μέγα χορηγό της βραδιάς μας την Femall που χωρίς την ευαισθητοποίηση τους δεν θα μπορούσε να γίνει η βραδιά αυτή.

Η www.femall.gr είναι ότι καλύτερο έχει φτιαχτεί αρχικά για τις γυναίκες και μετά για τους άντρες.

Το πρωτοπόρο ηλεκτρονικό κατάστημα femall.gr αποτελεί την απόλυτη εμπειρία στο χώρο της ομορφιάς & της φροντίδας, με στόχο να καλύψει τις ανάγκες τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών.

Στο femall.grθα βρείτε τις μεγαλύτερες premiumμάρκες καλλυντικών, αρωμάτων και περιποίησης, όπως EsteeLauder, Clinique, Shiseido, LaPrairie, Givenchy, Bvlgari, Guerlain, Miyake, Gaultier, Murad, YouthLab, Neal’sYard, Alternaκαι πολλές άλλες.

Ανακαλύψτε τα πάντα για την ομορφιά, απλά με ένα κλικ στο Femall.gr!

Θέλω να ευχαριστήσω τον Κύριο Φαρόπουλο, από την femall, και την Ιοκάστη από το Rakkan για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Και τέλος όλους εσάς που είστε πάντα εκεί .. οι αφανείς φίλοι μας που λέτε ένα μεγάλο ΌΧΙ στην ενδοοικογενειακή Βία και στην κακοποίηση των γυναικών.

https://www.facebook.com/pages/WIN-Hellas-Διεθνής-Υποστήριξη-Γυναικών/261810700528513?fref=ts