Ένα "xclusive" Σαββατόβραδο !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ένα "xclusive" Σαββατόβραδο !!!

Συνδιασμός μόδας και Li Li Shu .. 

Η αγαπημένη μου φιλενάδα η Josefine εκτός από υπέροχη μητέρα και σύζηγος είναι και εξαιρετική fashion blogger. Ήθελε πολύ να πάει να δει από καιρό πως είναι οι επιδείξεις μόδας στην Ελλάδα μιας και προέρχεται από την Σουηδία. Και έτσι με αυτά και με αυτά κανόνισα μαζί με την φιλενάδα μας την Dragana και πήγαμε στο Athens Xclusive designers by Coca Cola Light που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η Τόνια Φουσέκη.

Από την ώρα που μπήκαμε στον χώρο μέχρι που φύγαμε μας κατά περιποιήθηκαν με το παρά πάνω. Όλη η οργάνωση ήταν άριστη, οι θέσεις μας ήταν first row τα πάντα όλα τέλεια. Αυτό που μου έκανε απίστευτα θετική εντύπωση είναι το κοινωνικό μήνυμα που βγάλανε για την Ψωρίαση. Για περισσότερες πληροφορίες για τις χθεσινές επιδείξεις μπείτε στο blog της Josies : http://behindeveryman.se/josie/stylianos-styλianos-ss15-axdw/#respond

Εκτός τον άλλον χάρηκα που είδα και την φιλενάδα μου την Κατερίνα Ευαγγελινού στο cat walk και αν δεν είχε σήμερα Παναθηναϊκό θα ξανά πηγαίναμε.. Και αν και δεν μπορούμε να πάμε σήμερα κανονίσαμε να πάμε αύριο που θα είναι το Celebrity cat walk και θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Μετά τις διάφορες επιδείξεις πήγαμε με την Dragana & την Josefine στο Κολωνάκι στο αγαπημένο μας Li Li Shu και αφού περάσαμε πολύ όμορφα πήρε και η Josie take away για τον Marcus που ήταν σπίτι και έκανε baby sitting στα δύο υπέροχα παιδάκια τους.

Σήμερα είναι το αιώνιο ντέρμπι και ο Marcus θέλει σαν τρελός να παίξει αν και είναι δέν είναι 100% έτοιμος ακόμα το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γίνει γρήγορα καλά και να προσφέρει τον καλύτερο του εαυτό στην ομάδα μας που την αγαπάει πολύ.