Ήταν απολαυστικότατοι τόσο στις πρόβες.. και ακόμα πιο πολύ στην πρεμιέρα τους !!!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ήταν απολαυστικότατοι τόσο στις πρόβες.. και ακόμα πιο πολύ στην πρεμιέρα τους !!!!

Την Πέμπτη το βράδυ πήγα να παρακολουθήσω την πρόβα τζενεράλε στο Vox, όπου τραγουδάνε οι αγαπημένοι φίλοι μου, ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελένη Χατζίδου μαζί με τον Τιτανομέγιστο Αντύπα.

Έχω να πω πως ήταν Απολαυστικότατοι και οι 3 με Άλφα κεφαλαίο μιας και εκτός του ότι το πρόγραμμα είναι πολύ καλό, έχουν χημεία μεταξύ τους και δεν κάνει καθόλου αυτό που λένε "κοιλιά".

Στα διαλείμματα των τραγουδιστικών εναλλαγών τραβήξαμε διάφορα αστεία snapchat βιντεάκια με τον Γιώργο και την καλλονή Ελένη αλλά και το πρώτο snap του Αντύπα όπου μου τραγούδησε το Μωρό μου καλησπέρα και έλιωσα κανονικά. ( μπορείτε να δείτε στο Instagram μου www.instagram.com/majenco και τα δύο βίντεο https://www.instagram.com/p/BMpa5agg5OT/ & https://www.instagram.com/p/BMpcW9Qgo-A/ ).

Την Παρασκευή πήγα στην πρεμιέρα τους, αρχικά backstage για να ευχηθώ στον Γιώργο καλή σαιζόν μιας και μου έχει υποσχεθεί εκ παλε πως θα γράψει τραγούδι για εμένα και μπορείτε να το δείτε να το λέει και επίσημα εδώ.. https://www.instagram.com/p/BMsCvKcglt7/?taken-by=majenco ..

Από τις φωτογραφίες μπορείτε να πάρετε μια ιδέα του τι γινόταν μιας και δεν έπεφτε καρφίτσα.

Η Ελένη μια κούκλα εκθαμβωτική, ο Γιώργος με την φωνάρα του που χάνομαι ( και μην το πάρεις πάνω σου επειδή δεν στο λέω ποτέ αυτό..), κ ο Τιτάνας Αντύπας που ξεσήκωσε το πλήθος σε ένα φουλ ανεβαστικό ρεπερτόριο κάνοντας έναν χαμούλη και σε λουλουδοπόλεμο.

Με την παρέα μου δεν σταματήσαμε να χορεύουμε και να σας πω και ένα μυστικό. Συνήθως δεν μου αρέσει να πηγαίνω σχεδόν ποτέ σε πρεμιέρες γιατί είναι τα διάφορα προγράμματα εδώ και χρόνια σε άπειρα σχήματα που έχω παρακολουθήσει, ανέτοιμα βαριά κλπ μέχρι να κάνουν τις αλλαγές και να στρώσουν πάντα πάω την 2η εβδομάδα. Στην κυριολεξία ήταν σούπερ χωρίς κοιλιές και μόνο θετικά έχω να πω και αυτό θα το συνειδητοποιήσετε και εσείς όταν με το καλό πάτε να ζήσετε την εμπειρία αυτή.

Και όταν το λέω το εννοώ μιας και 3 τυχερά ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να μπούν στον διαγωνισμό πιο κάτω που γίνεται αποκλειστικά για το Queen.gr και να κερδίσουν την εμπειρία του Vox. Και αυτή είναι το τραπέζι τους με ένα μπουκάλι κρασί, μαζί με τα λουλούδια τους και τα παρελκόμενα του τραπεζιού αλλά και να φωτογραφηθούν και να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους καλλιτέχνες.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία και να το ευχαριστηθείτε ολόψυχα.