Το Beauty Selfie Led Light είναι το νέο It Gadget για να είστε πάντα λαμπερές !!!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Το Beauty Selfie Led Light είναι το νέο It Gadget για να είστε πάντα λαμπερές !!!!

Πριν λίγο καιρό μου έκανε δώρο η Αννίτα αυτό το θαυματουργό φλασάκι που βλέπεται στην φωτογραφία. Είχα πάει σε έναν γάμο αλλά και στο Acro, στον Γιώργο Σαμπάνη και ήρθαν πάνω από 20 άτομα και με ρωτούσαν που μπορούν να βρούν αυτό το φλασάκι που το κοιτάγανε όλοι τόσο έντονα. Όταν το είπα την άλλη μέρα στην Αννίτα αμέσως μου είπε πως θα χαρίσει στις αναγνώστριες του Queen.gr 20 Beauty selfie led lights.

Το έχω δοκιμάσει και με τις φίλες μου αν είδατε και στο www.instagram.com/majenco κάτι θεϊκά φωτισμένες φωτογραφίες που είχα ανεβάσει θα καταλάβετε την διαφορά.

Αν δεν είναι selfie, δεν είναι στη μόδα κι αν δεν αναδεικνύει την λαμπερή πλευρά του εαυτού μας δεν θεωρείται πετυχημένη. H πολυπόθητη τέλεια selfie δεν θέλει πολλές λήψεις εάν γνωρίζεις τον ένα, πιο βασικό κανόνα για να την πετύχεις. Το ΦΩΣ. Όσο πιο φυσικό τόσο το καλύτερο! Τι κάνεις όμως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού; Πώς πετυχαίνεις ένα υπέροχα λαμπερό πρόσωπο;

Το Beauty Selfie led light είναι το gadget που θα σε βοηθήσει να το πετύχεις! Το κλιπ εφαρμόζει εύκολα στο smartphone σου, είναι επαναφορτιζόμενο και έχει δύο επιλογές φωτεινότητας ώστε να διαλέγεις τις ιδανικές συνθήκες φωτισμού, όπου κι αν βρίσκεσαι. Με ένα τόσο απαραίτητο αξεσουάρ, δεν θα ψάχνεις να βρεις το ιδανικό φυσικό φως για τη φωτογραφία σου, γιατί θα το έχει πάντα μαζί σου! Πρόβαλε το καλό σου προφίλ, φόρεσε το όμορφο χαμόγελο σου, εστίασε την κάμερα και άναψε το φως!

Το Beauty Selfie για τις πιο λαμπερές selfie θα το βρεις στα καταστήματα iRepair! www.irepair.gr

Μπείτε στον πιο κάτω διαγωνισμό και κερδίστε το σούπερ Χριστουγεννιάτικο φωτεινό μας δώρο για να είστε λαμπερή πάντα !!! Καλή επιτυχία σε όλες !!!