There is no place like the Greek islands !!!!

There is no place like the Greek islands !!!!

΄Ενα από τα αγαπημένα μου νησιά είναι η Σαντορίνη και είχα να πάω 10 χρόνια, η Στέλλα ήθελε να πάμε ένα ωραίο ταξίδι πριν ξεκινήσει την δουλειά της, στην Μύκονο κ η Dragana δεν είχε πάει ποτέ.

Η πολυαγαπημένη μου Βίκυ Σπανού με έχει καλέσει τόσα χρόνια να πάω στο υπέροχο boutique hotel της το Aqua Luxury Suites που έχει φτιάξει στο Ημεροβίγλι με κέφι, μπρίο, μεράκι αλλά και με την τελειότητα στις λεπτομέρειες όπως αντιπροσωπεύει και την προσωπικότητα της, και έτσι κανονίσαμε στο πιτς φυτίλι να πάμε για mini vacations στην Μαγευτική μαγική Σαντορίνη.

Το νησί αυτό το έχω ζήσει πολλά χρόνια και η ενέργεια του με συνεπαίρνει όπως έκανε και στις φιλενάδες μου. Η Θέα που είχαμε από το ηφαίστειο μας γέμισε τις μπαταρίες στο φούλ.

Είχαμε την τύχη να ζήσουμε την εμπειρία και να μας ξεναγήσουν με Orama Boat η Caldera Yachting γύρω από την Σαντορίνη ξεκινώντας από την Μαρίνα της Βλυχάδας και καταλήγοντας στο υπέροχο Αμμούδι στην Οία. Μας πήγαν παντού, στο Ηφαίστειο, στα Ιαματικά νερά, στην Κόκκινη παραλία στην Άσπρη, μας είπαν όλη την ιστορία του νησιού το υπέροχο πλήρωμα καιιιιιιιι εξασφάλισα για τις αναγνώστριες του Queen.gr να κάνουμε έναν διαγωνισμό και να κερδίσουν 3 ζευγάρια την εμπειρία αυτή με τo www.calderayachting.gr/en/ !!!

Η Βίκυ πραγματικά ήταν άψογη οικοδέσποινα όχι μόνο σε εμάς αλλά και στην ευρύτερη παρέα μας καταπεριποίηθηκε και το μόνο σίγουρο είναι πως θέλουμε να ξανά πάμε σύντομα !!!

Ευχαριστούμε πολύ όλους στο www.aquasuites.gr για την υπέροχη φιλοξενία !!!