4 βραδιές ποιοτικές και πολύ διαφορετικές

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
4 βραδιές ποιοτικές και πολύ διαφορετικές

Rock Bouzoukia 

4 βραδιές ποιοτικές και πολύ διαφορετικές στο ίδιο κτήριο περάσαμε με πολύ κέφι και χαρά πριν λίγο καιρό.

Η πρώτη ήταν στο Acro που είναι για 5η χρονιά το σπίτι του μοναδικού Γιώργου Σαμπάνη μαζί με τον Nivo, τον Steven, την Μελίνα Μακρή και την Θωμαή Απέργη. Εδώ είμαστε στο καμαρίνι του Γιώργου με τον Κώστα Σόμερ, την Σόφη Πασχάλη και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

snapshots1

Η δεύτερη έξοδός μας ήταν στο Φως που έκανε το come back του μετά από 5 χρόνια με περιορισμένες εμφανίσεις ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τον απόλυτο Θανάση Αλευρά σε μια απίστευτη παράσταση. Πήγαμε με τον Νίκο Στελλάτο, τον Κώστα Κοκκινάκη τον Αντώνη Βλοντάκη με την γυναίκα του Κορίνα και τις 2 κόρες τους.

snapshots3

Η τρίτη έξοδός μας ήταν στο Gazi Live όπου απολαύσαμε τις μοναδικές κυρίες του Ελληνικού πενταγράμμου την Μαρινέλλα, την Ελένη Βιτάλη και την Γλυκερία. Εδώ είμαστε με την Νίνα Λοτσάρη, την Σόφη Πασχάλη και τον Κώστα Κοκκινάκη.

snapshots4

Και η τέταρτη έξοδός μας ήταν στο pre closing night στην Ιερά οδό όπου τραγούδησαν ο Γιώργος Παπαδόπουλος, η Μελίνα Ασλανίδου και η Νατάσα Θεοδωρίδου. Αναμένουμε να ανοίξει τέλος του μήνα το νέο σχήμα με την Καίτη Γαρμπή, τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον απόλυτο Βασίλη Καρρά. Εδώ είμαστε με την Νίνα Λοτσάρη και την Μελίνα Ζαχαράκη.

snapshots2