Με λένε και Θανάση .. αυτό δεν το γνωρίζατε ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Με λένε και Θανάση .. αυτό δεν το γνωρίζατε ..

Μια αγκαλιά θετικής ενέργειας είναι αυτό που χρειαζόμαστε όλοι ..

Η μητέρα μου είναι Αγγλίδα και μαζί με τον πατέρα μου αποφάσισαν να με ονομάσουν Σαμάνθα γιατί άρεσε πολύ στον μπαμπά μου η Σαμάνθα Έντγκαρ. Όμως χρειαζόταν να έχω και ένα ελληνικό όνομα και μου δώσανε της γιαγιάκας μου το Αθανασία και βαφτίστηκα Σαμάνθα ~ Αθανασία. Αυτό που δεν γνώριζαν οι γονείς μου όμως είναι πως Saint Samantha’s name day είναι στις 20 Αυγούστου και δεν με γιόρτασαν ποτέ τότε αλλά πάντα στις 18 Ιανουαρίου.

Έτσι και εγώ κάθε χρόνο σαν έθιμο προς τιμή της γιαγιάς μου γιορτάζω στις 18, ( και δέχομαι με μεγάλη αγκαλιά τα δωράκια από τους φίλους μου).

Συνήθως κάνω κάλεσμα σπίτι μου στους παιδικούς μου φίλους αλλά και στους ανθρώπους που έχω κοντά στην καρδιά μου που είναι γεμάτοι θετική ενέργεια, αυτούς που αποκαλώ My People. Φέτος, αποφάσισα να το γιορτάσουμε στο εστιατόριο του φίλου μου του Ευγένιου στο Χαλάνδρι το θρυλικό Barbarossa της Πάρου.

Τήρησα όλα τα έθιμα αφού μετά το υπέροχο δείπνο που μας είχαν ετοιμάσει, κόψαμε την απόλυτη βασιλόπιτα του Κύριου Μπάμπη από τα Καμίνια. Το έχω να το λέω. Δεν υπάρχει νοστιμότερη !!!! ( κολλητή μου φίλη δεν θα πω όνομα παρήγγειλε να φάει μια μόνη της , θα μπορούσα να ήμουν κ εγώ αυτή.. λολ).

Η Μιράντα & ο Γιώργος , η Ιωάννα & ο Δημήτρης, η Έφη & ο Άγγελος, η Mummy μου & ο Nick, η Ελεονώρα & ο Θοδωρής, η Dragana , η Μάντα , η Δέσποινα , η Στέλλα, η Σοφία, η Αννίτα, η Φανή, ο Χρήστος, ο Πέτρος, ο Μάκης, ο Κωνσταντίνος και η Μαρία ήταν οι καλεσμένοι μου που βλέπετε και στις φώτος πιο κάτω με εξαίρεση 6 ακόμα φίλων που έλειπαν. Αυτοί όλοι είναι what i consider my people, my family, my friends, my trusties, my gang, my childhood friends, my circle.

Σπέσιαλ Θανκς στην Μαρία Μαρκέζη που πάντα μου βγάζει τις πιο καλλιτεχνικές φωτογραφίες, στην Lanson που με στηρίζει πάντα αλλά και στην Trinity Wines για το αγαπημένο Whispering Angel. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ευγένιο που τα είχε οργανώσει όλα στην εντέλεια.